AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nastavak voditelja Darka Tanasijevića sa Miljanom Kulić se nastavio posle pauze za reklame u emisiji "Izbacivanje". Miljana je progovorila i o odnosu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj odnos je katastrofalan. Žao mi je Kristine, kako je vređa i ponižava. Sa jedne strane i nije, izabrala je oženjenog čoveka, taktički je to uradila, ko zna šta je prošla u životu. Smatram da je on jako loš čovek, najlošiji čovek koga sam srela i videla u životu. On ima taj sindrom da ponižava žene da bi sebe uzdigao. Posle 25 godina u zatvoru, ko očekuje od njega da bude normalan? Sve što je on, on nabacuje drugima. Meni je kao šatro pomogao, samo da bi iskoristio protiv me. On je Zmaj od Kraljeva. Ja sam bila najveća budala što sam se pravdala. Ja sam Vaga u horoskopu, non-stop imam taj problem u životu, borim se za pravdu i onda ustanem i pravdam se. Ja pristajem i na poligraf. On se iživljava nad ženama jer je iskompleksiran. Ne mogu da je žalim, sama je izabrala da bude sa tom budaletinom u odnosu. Sa kojim pravom je on njoj ono uradio, kakvo je to ponašanje? Meni je žao Ivane, mislim da će mu preći preko svega... - govorila je Kulićeva.
Na čijoj si strani u sukobu Kristijana i Mišela? - pitao je Darko.
Na Mišelovoj. Tu niko nikome nije bio prijatelj. Mišel je tamo otišao iz koristi, zbog mene. Ja sam htela da pravim šou, tako sam ga uzdigla. I dalje smatram da se folira, da pokušava da spusti loptu sa mnom, ja sam je isto spustila. Ali bilo mi ga je žao u toj situaciji, Kristijan ga je ponižavoa kao i sve i mene. Sujetan je, otkako je Mišel pobedio na "Zadrugoviziji". Svašta mi je pričao o njemu - odgovorila je Miljana, pa nastavila da priča o zadrugarima:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Rialde i Kenana tiče, ona sada ponižava Kenan, viče na njega, kao da on samo na sebe misli, da je nemaran, da mora da viče da bi je razumeo. On je pametan dečko, izađe napolje. Mislim da ga ona uopšte ne voli, on je lep momak, lepo se slika, ona je iskoristila to zarad karijere. Ona je prijateljica Saške Karan i Jelene Pešić, zato toliku mržnju oseća prema meni, sve i svašta mi izgovara, izmišlja, sve najgore. Tako leči lične frustracije prema meni i prema Kenanu. Ne zna više ni da li je ljubomorna na mene i zbog čega je. Ili vidi u meni konkurenciju ili nešto drugo. Sve vreme me gazi od početka rijalitija, a ne vidi kakva je ona. Došla da gradi karijeru, a u 2 popodne ne vadi onu stvar iz usta, svaka druga reč joj je "k". Rekla sam joj da je pevačica od k*rca, jer je tako bezobrazna. A i Kenan, on je povučen, skroman, kulturan, šta misliš da njega nije sramota kada ona u dva sata kaže: "K*rac, k*rac, k*rac, k*rac, k*rac, k*rac". Ja verujem da je on nju na neki način zavoleo. Darko, ti pet minuta ne bi izdržao sa ovim ljudima - istakla je Miljana.
Ovih dana se priča i o odnosu Jovane misice i Karića, i taj njen odnos sa Anđelom, šta se priča po kući? - pitao je Darko.
Ja ne priča ni sa kim, svi me izbegavaju. Što se tiče Jovane i Stefana, ona je ostavila Luku zbog Stefana, sada mu nabija osećaj krivice jer je manipulator. Stefan je njena žrtva. Tj. niko nije žrtva, jer je Stefan sada pametniji, neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu kao što je to uradio od Ive. Sada je osuđen da bude sa njom. Psovao ju je, vređao, ona mu nabija grižu savesti jer je ostavila jedinog momka zbog nje, a meni je priznala da je imala više momaka. Ona je patološki lažov, da joj pustiš klip da je nešto uradila, rekla bi da nije. On je pristao da bude sa njom do kraja rijalitija, ispao bi seljak da ju je ostavio sad. Da je nije ponižavao i vređao, on ne bi bio sa njom, garantovano. A sada je spreman da se do kraja drži i bude u tom odnosu. Mislim da je sa Stefanom iz koristi, i materijalne i ovako... Ona misli da je on mnogo bogat. Smatra da njegov otac ima novac, ona je spremna na apsolutno sve da se uvali... Ne kažem da ga ne voli, verovatno se vezala, ali je manipulator, lisica, odvratna. Na početku je ona bila žrtva njegovog prostakluka, ali sada se sve okrenulo - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno začuđujuće druženje se desilo, druženje Sanje i Mine. Kako ti deluje taj spoj i Matora, koja govori da Sanjin prijatelj ne može biti njen prijatelj - pitao je Darko.
Iste su, imaju istu sadašnjost, prošlost, znaju najgore stvari jedna o drugoj... Sanja je mene tužila zbog kataloga, a Mina joj je rekla sve... - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen


Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.