AKTUELNO

Bez ustručavanja.

Filip Car bio je sledeći zadrugar koji je naveo tri najzlonamernija zadrugara iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba mi je Čorba, mislim da je u par situacija pokazao zlu nameru, da li zbog alkohola, ili čega. Lepi Mića je zlonameran, koji je meni napravio puno dobrih dela, ali isto tako, imao sam dojam, možda grešim, ali potencira neke stvari koje nisu bile potrebne. I da od nekih mojih dobrih dela, napravi loše, da bar onog malo mizernog dobra, on napravi da sam najgori i da sam loš - rekao je Car.
Ja nisam to tako doživeo, više sam hteo da se vozamo sa mozgovima, ali mogu da kažem, video sam ljude koji imaju zlunameru, ja nisam osetio na svojoj koži. Navešću Miljanu u odnosu sa Kristijanom i Mišelom. Druga osoba je Neca, on je zlonameran više nego bilo ko. Treća osoba najblaža varijanta to je Mina, ali to je njen hobi, to nije veliko zlo, to je najpliće i najmanje što može čovek da doživi - izjavio je Čorba.
Mina je zlonamerna, druga osoba je Ermina, ali nije bezbeze, mislim da je to više ono pamti pa vrati! Treća osoba je Neca, ti jeis dobar, ali imaš nešto kvarno u sebi, ti udaraš najniže i najgore je to što radiš ljudima koji su prema tebi dobri - izjavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je prva osoba, nema potrebe, odvratne smo bile jedna prema drugoj, ali nije zbog svađa, nego zbog drugih stvari. Druga osoba je MIljana Kulić, ne mogu da je izuzmem, ja sam isto bila zlonamerna prema njoj, ali naš konflikt ne može da se zanemari! Onaj klip što sam videla u četvrtak, da li je bilo pre ili posle klipa, šta god da mi kažete, ja sam shvatila tako! Vreme će pokazati! Ne mislim da su nameru imali dobru Mina i Nataša - izjavila je Matora.
Za mene su Ermina i Nataša zbog onoga što su zapisivale i pratile me šta sam radila i govorila. Od sada sam sve ono što vi kažete da jesam, ko zna kakve tužne živote ste imali, ovome će doći kraj, ljudi napolju demantuju klipovima, ali sam nekako naviklai u ponedeljak, ja znam da u meni nema trunke zla, ono što nisam ću i te kako dokazati kada izađem. Treću mogu da navedem Miljanu koja je lagala za mog dečka da je pokazivao, nešto na kontu bolesti, pokazivao nešto pet godina, to su laži! - poručila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zbog tvog dečka doživela nervni slom! Tako da, tvoj dečko je govorio gore stvari! Patološki lažovu, ti si najveći lažov ovde, ti si sve ono za šta navodiš mene! - odbrusila je Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga