AKTUELNO

Nije zaboravila "Doktor Đedović" igru!

Upravo je počelo glasanje za najzlonamernijeg zadrugara, a prva za reč se javila Miljana Kulić.

Broj jedan je Kristijan Golubović. Od samog početka me je omalovažavao, moju mamu, Vladimira Tomovića. Ne može da ustane, a da ne spomene mene. Ispala sam naivna i budala. Posle pet godina treba da znam na šta su sve spremi ljudi u rijalitiju. Najveća glupača sam ispala kada sam se upustila sa njim u odnos, jer sam naivna, polazim od sebe, ja ne lažem. Non-stop me je ponižavao, omalovažavao, ja sam se smejala svemu tome, jer mi je to odbranbeni mehanizam. On je lako loš čovek, sve je uradio smisleno, manipulisao. Čovek je manipulator, sve je radio kako bi me posle ponižavao - započela je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi je Ša, iz razloga što je prema svojoj ženi zlonameran. Prema svojoj porodici, juče je preko dana izrekao strašne stvari, da će se odreći porodici. Onda je zbog Tare Simov omalovažavao svoju porodicu. Na televiziji ne treba da se pljuje po nekome ko ti je život dao. Prema meni je ispao zlonameran kada je udarao na bolest mojih roditelja. Treća zlonamerna osoba... Ima ih više, ali Marko Đedović, kako bez Marka Đedovića, trebalo je da ga stavim na prvo mesto. U mnogim situacijama je ispao zlonameran. Bio mi je jedan od najdražih novinara. Ja sam inteliigentna, ali moja glupost je što mislim da su svi dobri - govorila je Miljana.
Da, ja sam tebi otvorio glavu, a ne ti meni... Ja sam tebe rečima, ti mene bubicom - odgovorio je Đedović.
Ja sam to uradila u afektu, mnogo mi je bilo krivo kada sam te videla kada si se vratio iz bolnice. Bilo mi je teško da ti priđem. U mnogim situacijama si ispao zlonameran prema mojoj porodici i meni, vređao najstrašnije moju porodicu... Odmah se uznemirim kada se setim šta si sve pričao. Igrao si se kada je počeo rijaliti, da je to neka tvoja igra, da ćeš zeznuti moju mamu i mene. To mu se vratio na neki način, tako što je Taru branio, non-stop u sukobima sa mnom i odnos sa Ša, a ona ga je izdala. Verujem da je osetio na svojoj koži kako oseća izdaja. Razočaran je zbog toga, pa priča da nisu prijatelji. Ja znam koliko je Taru voleo. Vratio mu se tako. Osetio si na svojoj koži šta znači izdaja - poručila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.