AKTUELNO

Sada je stvarno kraj!

Pregršt je dešavanja na velelpnom imanju u Šimanovcima, a preokreti se događaju iz sata u sat, nročito kad su u pitanju ljubavni parovi i odnosi. Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović važili su za najstabilniji par u Beloj kući, ali se pre samo nekoliko dana, potpuno nenadano, dogodio i njihov raskid, koji je izazvao buru i lavinu reakcija, kako među zadrugarima, tako i kod publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni danima pokušavaju da pronađu rešenje za novonastalu situaciju i da, eventualno, izglade odnos, ali im to ne polazi za rukom, već gotovo svakodnevno isplivavaju novi detalji, koji im dodatno remete mir. Povodom njihovog raskida, ekskluzivno za portal Pink.rs, oglasio se i Kenanov brat, Edin, koji je imao malo drugačije mišljenje sada, nakon konačnog prekida veze:

Iskreno, ne znam ni sam više šta da mislim. Očigledno su te razlike među njima prevelike da bi mogli da prevaziđu sav taj pritisak zatvorenog prostora i komentarisanje situacija, te konstatnog vraćanja starih nekih, već razrešenih, situacija. U ovom trenutku sam definitivno za to da se radije razdvoje i posvete samim sebi, nego da ovako, bez potrebe, nakon svega, krenu sa nepoštovanjem nekim - počeo je Edin.

Zatim se osvrnuo i na komentare pojedinih da je njihova veza bila isključivo zarad rijalitija, a zadrugari su pominjali i Kenanov navodni dogovor sa bivšom devojkom, zbog čega nikada nije otišao korak dalje sa Rialdom:

Foto: Instagram.com/broz_josip, Jelena Simonović

Ja znam da sa njegove strane nije bilo nikakvog interesa, osim iskene ljubavi, radi koje se on i vratio nazad, kao što isto tako znam da nikakvih dogovora sa njegovom bivšom devojkom nije bilo, niti ima - završio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.Ivanović

#Zadruga