AKTUELNO

Potresne poruke preminulom Vladimiru.

U samo dva dana na trci šampionata Srbije na stazi "Beranovac" pored Kraljeva, desila su se dva teška incidenta.

Prvi u subotu, a epilog istog je veća materijalna šteta, dok je incident u nedelju okončan tragedijom.

Vozač Vladimir Šekularac (38) je podlegao povredama zadobijenim prilikom izletanja sa staze, a njegova tragična smrt potresla je mnoge.

Srpska automoto zajednica je u žalosti, a od Šekularca se opraštaju porodica, prijatelji i ljubitelji ovog sporta.

"Do juče pilići, a vidi nas danas - gubimo prvog od nas. Nećeš da odeš, ne damo ti mi što ćemo te uvek u mislima nositi sa našim detinjim šalama i glupostima uz koje smo odrastali .. pocivaj u miru, Vlajko, poljubi mi Makija", poruča je na Fejsbuku prijateljica poginulog vozača.

Foto: Pink.rs

Brojni prijatelji su se javili putem Fejsbuka, i to ljudi širom Srbije, kako bi bar na taj način odali poslednju počast tragično preminulom Šekularcu.

"E, brate moj, ne dade nam se da se vidimo. Rekao si mi da ćeš mi poneti gume za motor u Kraljevo, a ja rekoh 'ne mogu doći, već da dolazim u ponedeljak u Aleksandrovac. Nek ti je večna slava, brate moj, a porodici naiskrenije saučešće. Tuga. Poslednji pozdrav, vidimo se na nekom lepšem mestu", istakao je jedan poznanik.

Foto: Facebook.com/Vladimir Sekularac

Drugi je u svojoj oproštajnoj poruci naglasio:

"Dragi moj Vlado, ostaćes mi uvek u lepom sećanju. Uvek kad si svratio kod mene i doneo mi malo Župske energije, mojoj sreći nije bilo kraja. Počivaj u miru, dobri i plemeniti čoveće. Pamtiću i volecu te baš takvog. Porodici iskreno saučešće".

Podsetimo, Vladimir je izgubio život nakon što je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad "jugom", koji je snažno udario o zaštitnu bankinu i skotrljao se niz blagu padinu.

#Vladimir Šekularac