AKTUELNO

Žene rođene u ova 3 znaka imaju jak libido.

Žene rođene u znaku Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestina vidljiva je posebno u spavaćoj sobi. Seks s njom je uvek uzbudljiv, posebno što voli da isprobava razne stvari. Osvajanje škorije kreće upućivanjem „značajnog“ pogleda, a onda dodirom. Muškarci koji se upuste u seksualnu avanturu sa škorpijama, neka budu spremni da se dobro oznoje.

Žena rođena u znaku Ovna voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom. Ove žene su izuzetno strastvene što u dobroj meri pokazuju u spavaćoj sobi.

Žena Bik voli štipanje, njen seksualni poriv je uvek jak, piše portal Your Tango. Jako je tvrdoglava i nikad neće da prizna da je ona inicijator seksa. Žena bik uvek mami i indirektno aludira na seks. Njezin seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodire i maženje.

#Horoskop

#Ljubav

#Seks