AKTUELNO

Presrećna i ponosna na ćerku!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, naslednica pevačice Svetlane Cece Ražnatović, danas proslavlja svoj 23. rođendan. Ona je za ovu priliku rešila da upriliči slavlje u jednom prestoničkom restoranu, a danas se na Instagramu pohvalila time da je dobila i specijalnu haljinu za ovu priliku.

Inače, kako se danas pisalo u domaćim medijima, ona je rešila da ništa ne prepušta slučaju te je na spisak zvanica stavila samo one koji su primili vakcinu protiv virusa korona. Takođe, mlada pevačica je danas objavila dve nove pesme kao poklon svojim vernim fanovima, a one već broje na stotine hiljada pregleda na Jutjubu.

Foto: Nemanja Novaković

Među prvima na slavlje je stigla Anastasijina majka, Svetlana Ceca Ražnatović koja je blistala kao nikada do sada i rado odgovarala na novinarska pitanja. Ona nije skrivala koliko je ponosna na ćerku, te je otkrila i koja pesma joj se više dopada od onih koje je Anastasija objavila danas.

Presrećna sam jer je ona presrećna. Samo sam je rodila, neke koleginice više liče na mene nego moja Anastasija, pa nikom ništa. Prirodno je da malo podseća, meni ne, mislim da ima svoj pečat, svoj identitet daje pesmama, ali ako je to utisak, pa dobro. Obe mi se pesme sviđaju, u "Izvini" se mogu mnogi pronaći.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ceca je priznala da joj je trebalo samo dva sata da se pripremi za gala feštu.

Ja imam svoj tim, nemam tih problema sa spremanjem, za čas, neka dva sata sa sve frizurom bi mi trebalo.

Na kraju, Ceca je progovorila i o tome što se pisalo u domaćim medijima da će biti prisutni na slavlju samo vakcinisani gosti.

To bi bila diskriminacija kada bismo uradili, ja nikada nisam nikoga diskriminisala u životu. Ovo je neka druga situacija, ova bolest. Jedan podatak je fascinantan, brojke padaju, mnogi su vakcinisani.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Inače, Cecin dečko Bogdan stigao je takođe na žurku i to u društvu pevačicine snajke Bogdane i dece njene sestre Lidije, ali niko od njih nije bio raspoložen za poziranje pred fotografima, te su odmah uleteli u restoran dok je folk diva razgovarala pripadnicima sedme sile.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V./P.R.