AKTUELNO

Prekipelo mu.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mišelu Gvozdenoviću, čija je tema trenutno aktuelna u emisiji "Pretres nedelje". On se obratio Mini Vrbaški, bivšoj devojci, kao i Dragani Mitrović, sa kojom je flertovao. Odlučio je da prekine svaki kontakt sa njima jer su se urotile protiv njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel dobar jeste, ali nije luda i budala. Nijedna devojka koja mi se dopada ili sam u vezi sa njom, ne može da dovede u kontekst da sam nasilnik. Gospođica Vrbaški i gospođa Spasojević-Mitrović da mi se više nikad ne obrate. Vidim da se igra opasna igra. Mini smeta Dragana, a onda zajedno prave od mene nasilnika. Pustite me toga - rekao je Mišel.
Ovo su šlageri, on ne može da me podnese organski, uvek sam mu ja kriva - dobacila je Dragana.
Putujte obe, ne možete mi ništa. Znate o čemu se radi, sto puta je Dragana rekla to, ja sam prešao preko toga... Ovako, Dragana je zamerila što sam savetovao Necu, a rekla da sam ispao nasilnik prema Mini... - nastavio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Laže, pustite snimak da ovi ljudi vide ko laže - pričala je kroz suze Dragana.
Dragana je rekla ovako: "Zamisli ti njega, savetuje Necu, a ne zna sebe da posavetuje" - ispričala je Sandra Rešić.
A šta je u sobi rekla? - pitao je Mišel.
To ne znam. Sada si slagao, nisi trepnuo. Da, prva je počela, da, nisi je ni pogledao. Da, ona je rekla ovo što sam već rekla. Nije u tom momentu rekla da je Mišel nasilnik. Da, prva je počela da podj*bava, ali nije rekla nasilnik u tom trenutku. Posle ne znam šta je rekla u sobi. Meni nije rekla da je nasilnik, nego da je nasilno pokušao da uđe na vrata - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona voli onu pesmu "Plač bez suza" - dodao je Mišel.
Sram te bilo. Šta je sa rečima koje je on meni izgovorio? - pitala je Dragana.
Ona priča svašta za mene, pominje Kristijana, Cara, da se svađam samo sa ženama, da sam gej... Sve radi namerno, da bi je napali, a priča da joj se ne ostaje ovde. Za nju sam ozbiljan gospodin - poručio je pevač.
Jasno je Zorica Erić rekla za njega. Jedna gospodin ne može da izgovara reči koje je on meni rekao - nadovezala se zadrugarka.
Za kraj, Mina, hvala na svemu - zaključio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.