AKTUELNO

Bez suzdržavanja!

U toku je podela budžeta Kristijana Golubovića, sledeća na redu bila je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da podbodeš, nameračila si se na ljude, na Taru i Ša! Ako nam daju drugi deo za film, biće obrtaja! Baviš se spletkarenjem, organizacijom gušenjem nekog para! Hvala tebi što me poštuješ! Nije lako udariti na Rusiju, ali te smatram Austrijom! Idemo dalje, Đedović, stara novinarska patka, samo ne žuta, nego crna - objasnio je Golubović.
Evo ga Janjuš, njega sam preskočio, da mu ne sedam na muku, vidim da mu je izgrizena ruka, vidim modre ruke, šta da ti kažem Jaško što ti već nisam rekao. Smatram da si košarkaš boem. Dosadili ste i Bogu i narodu! Šta da ti kažem, igraj rulet, kupi cigare - rekao je Kristijan.
Evo ga Filip Car, iz lepe naše, njemu sam previše rekao. Ti nemaš takta i nemaš osećaja kada i šta treba da kažeš, zlo si se poneo i to se protumačilo tako da si tuđoj devojci rekao da ćeš joj doći u krevet! Mina, ti si crna udovica, dok ne nađeš sebi dasu, ti ne možeš da se smiriš! Ali veruj mi, ova doživljava sada što nikad nije videla kod muškarca u životu, ona diže p... To odmah samo iznivelišeš! To ne ide tako, želim ti dasu da te ukroti! - pojasnio je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga