AKTUELNO

Ne da na sebe.

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa a tema koja je pokrenuta tiče se moguće trudnoće Sanje Stanković, pa se setili Aleksandre Nikolić i njenog spopadanja Filipa Cara.

Zezali smo se sinoć, ja sam se napila, a Miljana i ja smo ga vretele, to je šala. Ja nisam monstrum. Da sam htela tako nešto, ušla bih mu u krevet - rekla je Aleks.
Razvlačile su ga po celoj kući. Trebalo je da ih ostaviš na miru - rekao je Đedović.
Ti nisi videla kako si se ponašala sinoć. Preterala si. Pritom Sanja je jedva došla na žurku. Ponašaš se kao najgora uličarka kad popiješ - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si drolja prava! Sram te bilo. Jeam te sinoć izbacio odavde? - rekao je Mića.
Pa ne zna se da li je devojka trudna! Vi ste svi isfrustrirani, kapiram vas, puni ste gneva, rešavajte svoje probleme. Ja njega nisam spopadala, on to tako predstavlja - govorila je Aleks.
Devojka dok ne utvrdi da je trudna, ostavi ga. A ti si mu se posle deset minuta nakačila na kičmu - rekao je Kristijan.
Pošto me ne slušate, popeću se na sto. Ja sam rekla ako je ona trudna, neću je dirati, neću mu prilaziti. Vi preuveličavate, on se smejao sinoć - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva sam rekla, ja znam da od prvog dana imaš emocije prema njemu. Ali da si počela zbog kadra da radiš ovakve stvari... Rekla si da nećeš da ih diraš, a pritom si bila na njenom mestu - govorila je Sandra.
Vama odgovara samo da osudite nekog, ni od čega pravite haos. Meni je to bilo smešno, nije to bilo maltretiranje - branila se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga