AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a Ana Bulatović ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala Jovanu Ljubisavljević kao pohlepnu zadrugarku po izboru gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je pohlepna, više je sebična, Stefan je neko ko je osoba koja bi ti dala poslednje, a ona je sebičnija, stipsa! Mišel je jednom hteo da pomeri krevet do njih, ona je počela ono ,,Jao"... kao da li je moguće, malo je ružno - rekla je Ana.
Kao što i vi meni izlazite u susret, tako i ja! - poručila je Jovana.
Ako postoji klip i ako su gledaoci videli, i te kako je pokazala nezadovoljstvo zbog odrastanja, morala je da brine o bratu, jer roditelji nisu bili u slozi. Rekla je da je bilo teško, da otac nije bio u mogućnosti, nije bio u prisustvu Jovane, kroz odrastanje spavala je sa bratom, nije osetila podršku od oca, a kaže da je kasnije bilo okej - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si otišla kod Luke? - upitao je voditelj.
Zaljubila sam se, nisam rekla da sam bila primorana, normalno je da je situacija mene, kao što sam došla i ovde da pokušam neki svoj život, htela sam da se osamostalim i da mi ovo bude odskočna daska za budućnost. Ja sam htela da okrenem stranu, jer sam se osećala psihički maltretirano od strane Vladimira, da ja nisam pala s kruške, da mene ima ko da brani. Mene su moji dobili mladu, ja sam neko ko u međuljudskim odnosima, mislim to je katastrofa ako sam rekla. U tom trenutku sam, ja sam svakako iznela ono što želim, postoji period kada je moj otac bio bez posla. Nikada nisam rekla da je varao, nego sam pričala o Lukinim prevarama - izjavila je Jovana.
Nadice, šta ti je Jovana rekla? - upitao je Milan.
Možda sam ja kriva što nije bila iskrena, pitali su je u vezi oca, ja sam je posavetovala da prećuti to, ja sam te pitala, ti si klikmnula glavom. Jovana bolje ti da kažeš nego ja, što ja da govorim, ti ćeš reći da sam ja lažljiva. Ispada sada da ona laže, ili će da kaže, ili će da ćuti zauvek. Ona se jako iznervirala to veče, ja sam joj rekla: "Jovana, je l' bilo loše sa ocem u vezi, je l' izašao napolje", ona je klimnula glavom, "je l' zbog ovog... Je l' zbog drugih žena?", kaže jeste. Ako drugi ljudi u okolini ne znaju to, ja sam joj rekla da ćuti, pa šta ti Bog da, ona je rekla da ne zna ni sama - izjavila je Nadica.
Ovo je laž, ja sa Vama nisam ni pričala o tome - tvrdila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga