AKTUELNO

Smatra ih favoritima.

Raspodela budžeta Kristijana Golubovića privodi se kraju, a ostalo je još samo nekoliko malih budžeta. Među poslednjima su ih dobili Matora, Fran Pujas i Paula Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ti si sa Čorbom u Kuvarskom klanu, dopunjujete se. Iskoristi sunce i bazen da skineš bar sedam, osam kilograma. Volim te kao malu sestricu, nemoj da mi zameriš ovaj budžet - rekao je Golubović, pa prešao na Frana i Paulu:

Foto: TV Pink Printscreen

Od stranaca u našoj zemlji, vaš najviše volim. Smatram vas modernim parom, degenericima koji su jako zanimljivi. Postali ste tinejdžerske ikone, mislim da će se koplja lomiti između vas i mene. Paula, došla si sa Franom, treba da odeš sa njim. Toliko se volite, ali se toliko inatite, da ste spremni da uradite najgore stvari jedno drugom. Dobri ste. Ona će uvek biti Amazonka iz paba, kada smo imali najgore napade na početku, mi smo se držali kao jedno. Oni prvih pedeset dana kada smo mi pokazili nešto, a drugi bili uspavani, to je prosto nedostižno. Frna je bio malo depresivan, nije znao da će neko sa kim je ušao da će da počne da avanturiše. Ipak ti se vratila, možda je to bolesno, možda je ta esencija u vama toliko bolesna. Izvinite za ovo. Amazonija, volim te do kraja - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.