AKTUELNO

Nikad jače emocije!

Milan Janković Čorba analizirao je svoj odnos sa Teodorom Bilanović, pa odgovarao novinarima na pitanja povodom njihove veze:

Glupo je što smo se odvojili i zanemarili moju emociju prema njoj. Ja sam joj priznao da je volim i stvarno je volim. Pogazio sam svoju reč zbog iskrene ljubavi prema njoj. Bilo mi je mnogo teško kada sam čuo da je nominovana, promenio sam neke stvari. Ogradio sam se ovde od nje, jer sam se stideo nekih stvari koje sam uradio ovde u rijalitiju. Puno stvari smo prošli zajedno, zbližili smo se - objasnio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Znala sam da glumi i da je preponosan, ali nema smisla da uvek spustim loptu. Znala sam od početka da me voli, samo sam čekala da sebi prizna. Drago mi je što je shvatio da ja njega stvarno volim. Najviše sam ga kritikovala zbog slenga i ophođenja prema ženama. Ako on krši onako sitne dogovore, šta bi bilo da se dogovaramo za neke veće stvari? Ne može tako
Imam plan da ostanem sa Teodorom i kad izađemo. Ja sam spreman i za bilo kakav zadatak da ona ostane ovde, spreman sam i na to. Obećao sam Teodori da neću praviti gluposti, ona je obećala da će me čekati.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga