AKTUELNO

Sve je objansio!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje je postavljeno Kristijanu Goluboviću.

Negde mislim da bi te većina pitala ovo, kako ćeš sada na dalje ići sa Kristinom i svojom ženom? Evo sada, svestan si da te gledaju svi i tvoja supruga, ili neko njen šta bi joj sada rekao preko ove kamere? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao bih joj da mi oprosti, ja je volim, ali znam kakva je i pravila je scene od nepostojećih situacija, a zamisli sada posle ovoga. Ovo sam uradio da bismo stavili tačku na mrcvarenje ono napolju, a bilo bi loše da upadne u hotel i nahvata me sa nekom, ali ovo je bila prilika. Emocija postoji, dobar sam muž i da mi bilo šta kaže ja ću uvek biti tu za nju i dete, ne može tako da se lako kaže ona nije kriva i ostala je ista kao i pre, ja sam napravio taj korak, ali će me možda koštati svega lepog što smo imali, i javno joj se izvinjavam i ako može neka shvati, ali ako ne može - shvatam! Ja sam na ovaj loš način pomogao i sebi i njoj, ali ona je tiha, čista, umiljata, dobra majka, ali me nikada nije razumela i bila tu da me prati i sve je to presudilo. Ja njih dve mogu da gledam ceo život kao potok kako ide, ali i ja želim da se okupam u potoku, jer život mora da se živi, a mene je bolelo jer sam živeo kao u crkvi, ja sam sve potencirao, ali želim da mene neko povuče za ruku! - rekao je Kristijan.
Da li si sve te nedostatke rekao Ivani? - pitala je Sandra.
Jesam, hiljadu puta! Ja stavim sto hiljada evra na sto, ona se ponaša hladno kao da sam papir stavio na sto! Ona je sve umislila za devojke, ali sada vidi kako je kada se stvarno i desi. Razgovaraću sa njom, jer tako treba! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe Kristina više radi, ali da li misliš da ćete se pomiriti? Sada kada ona tačno sve zna, i postoji šansa da ti oprosti jer vidi koliko je njoj, a i tebi stalo sada, da li ona može da ti oprosti jer vidi da te gubi - pitala je Nadica.
Ona može da oprosti, ali bi mi zvocala do kraja života i j*bo, ne j*bo isto mi je! Neće, ona je kao njena majka zadrta je i patrijahalna, ali posle mene neće imati muškarca znam je ja, zauvek će biti sama! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga