AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide razgovor Mišela Gvozdenovića i Marka Đedovića o Mini Vrbaški i njegoce muke koje su ga mučile da li se zadrugarki zaista sviđa.

Ja sam rekao da je volim na neki bolestan način, ali ne želim vezu, ne verujem joj! Zašto meni nisi Mina rekla to otvoreno?! - upisao je Car.
Znaju ljudi koji su mi bitni! Ja sam se zaigrala sama sa sobom, a ne neki drugi. U suštini, ja ću, evo, pokauaću da mi je žao, zaigrala sam se sama sa sobom, a ne sa nekim drugim. Luda sam, ne mislim na neke stvari, tako da ću ja pokazati vremenom, koliko je potrebno da ću ispuniti neke stvari. Ja u nervozi znam da kažem nešto što ne mislim, htela sam od Miće da dobijem savet kako da ispravim - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je stalo i do Mine i do Mišela, ja sam njoj pričao neke stvari, ovo govorim namerno, meni je krivo što se ovo desilo sa Mišelom! Ja sam rekao da ću sutra da je nominujem, ne zbog Mišela, nego isto radi neke stvari kao i prošle godine! - odbrusio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, koliko god da sam vremena provela sa Mišelom, on zna mnogo više neki stvari o mom životu nego Filip, jer sam imala više poverenja u njega, skraćivala sam i objašnjavala sve od rođenja. Mislim da može mnogo više da me razume nego neki zadrugari. Ja želim da popričam sa njim, ako ne bude hteo da priča sa mnom, okej, onda ću naučiti neke stvari - dodala je Mina.
Moje iskreno mišljenje, pošto Mina nije bila priznata sa Mišelom, ona će se potruditi da to bude, pa će se opet desiti, jer ona voli Cara, jedino je sa Filipom imala iskren odnos, kao i on sa njom. Kao i sa Aleksandrom što je bilo. - rekla je Paula.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga