AKTUELNO

Drama!

Počeo je porodični sastanak. Aleksandra Nikolić je prva zatražila reč od vođe Kristijana Golubovića, kako bi se obratila zadrugarima povodom haosa koji je nastao sinoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinjavam se ako sam vam narušila mir. Dečko me je opet povredio. Znam šta mi je pričao pre neku noć, a sada radi odvratne stvari. Nemojte da mi zamerite ako vas uvredim: ja sa Filipom neću više imati komunikaciju. On je dokazao ko je i kakav je. On se hrani time da me povređuje, srećan je kada me vidi u nekom stanju - rekla je Aleksandra.
Tebe više loži to, ti se hraniš time - dobacio je Čorba.
I najviše si bezobrazna prema ljudima koji su dobri prema tebi. Ne traži mi savete više! - dodala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pusti se izvinjavanja zadrugarima, nismo mi ovde došli u odmaralište, objasni odnos sa Filipom, sa Minom, sinoć si svašta rekla - dodao je Đedović.
On je meni pričao da mi se svetio zbog Tome, Kristijana, da bi bio sa mnom da sam ja normalnija... Ja sam sinoć rekla Caru: "Ja ti nisam Sanja, Mina...". Mina je moja drugarica, povredila me je, čula sam da su se pomirili - rekla je Aleks.
Mi se nismo pomirili. Ti si se sinoć ponašala katastrofa. Glumiš Maju, a ne možeš da budeš ona. Reči, tvoje ponašanje - dodala je Mina.
Mina me je razočarala jer mi je drugarica. Filipu se više neću obraćati, rekla sam šta sam imala. Bravo, čestitam, zaj*bao me je peti put.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.