AKTUELNO

Odvratan tip, uopšte mi se ne sviđa – otkriva Đurićeva.

U novom izdanju emisije "Amidži Šou" koja se emituje na televiziji Pink, autor i voditelj Ognjen Amidžić imao je priliku da ugosti medijske ličnosti Tamaru Đurić i Anđelu Vešticu, voditeljku Dušicu Jakovljević, pevače Andreanu Čekić i Leona i bivšeg zadrugara Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom segmenu emisiji, Tamara Đurić je stavljena na vruću stolicu gde je morala da bira najmanjeg hrabrog muškarca od punuđenih, a prvi par su bili Kenan Tahirović i Marko Janjušević Janjuš.

Janjuš, manje je hrabar od Kenana. Kenan mi izgleda kao latentno veoma jak muškarac. Janjuš ima problem, ali ja ne bih da komentarišem te probleme, ali po nekom subjektivnom mišljenju, Kenan je hrabriji, jer nije doživeo da ga maltretira na onakav način jedna žena – priča Đurićeva.
Nemam ništa protiv Janjuša, odmah da kažem, ali izgleda mi kao mekušac. Muškarac koji plače generalno izgleda kao mekušac, osim ako nije u pitanju neki veliki gubitak – zaključuje Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći par su bili pevač Sloba Radanović i pobednik iz prethodne runde, Janjuš.

Opet Janjuš. Sloba je jedan jako dobar momak, hrabar momak koji se hrabro izborio sa dosta toga u Zadruzi, tako da Janjuš – odlučna je Tamara.

Janjušu se u duelu priključio reper Nenad Aleksić Ša.

Uh, Ša. Odvratan tip. Uopšte mi se ne sviđa, baš mi se ne dopada. Ja njega čak ne bih ni svrstala u kategoriji muškarca. Ne volim kada muškarac na takav odvrartan način omalovaži i prevari jednu ženu, pogotovu svoju ženu – priča Đurićeva u jednom dahu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Ša preuzeo Janjuševo vođstvo, njegovo mesto zauzeo je Anđelo Ranković.

Ša, naravno. Ša je manje hrabar muškarac od svake žene, tako da je on definitivni pobednik – zaključuje Tamara u emisiji "Amidži Šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Anđelo Ranković

#Marko Janjušević Janjuš

#Nenad Aleksić Ša

#Sloba Radanović

#Tamara Đurić