AKTUELNO

Sve je lepo objasnio!

U toku je raspodela budžeta, ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran Pujas, tebi na muku kad sednem sa malim budžetom! Danas su pali baloni i zlatno Ša, tako da i za njega mali budžet! Ša ukanalio si se, ali kao i Alenu i Janjušu sam pričao kao i meni što su mogli da pričaju za Kristinu, nisi imao rampu i nisi povukao ručnu. Tara je izašla da bi sve proverila, i njeno bitisanje ovde bi bilo vaše blamiranje, a ona je izašla da opegla sve napolju i odlčno je što je otišla jer ne može da se kontroliše. Baloni su lepi, ali nsiu sve jer su ovde dolazili i motori, Tara i ti ste kretenčine i luda kuća. Mislio sam da si veća šmekerčina - rekao je Kristijan.
Napolju ćemo biti lagani, polako! Ja Taru volim i napolju neće biti tako! - rekao je Ša.
Fran je stara dojka Zagreba! Mali dečko i simpatičan i sve su želele da budu sa njim zbog hajpa, ona ode pa dođe i Paula je otrovna za tebe! Lep ste par i navijam za vas, i ja vidim da ste vi tinejdž zvezde! - rekao je Kristijan.
Sanja, nažalost kada bih mogao da ti dodam pare za stan, ja bih ti dodao i nadam se da ćeš uspeti u tome. Nekoliko puta sam rekao nešto loše, ali se izvinjavam i shvatam ako si radila nešto da si imala traumu, a ja se kunem da bih dao pet godina života na robiji da sredim kretena koji te je udario! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga