AKTUELNO

Zakomplikovalo se.

Lepi Mića je na svojoj "Igri istine" podigao i Minu Vrbaški, a postavio joj je pitanje koje se odnosilo na njenog bivšeg dečka i sadašnju simpatiju.

Ko je veći muškarac, Fran ili Mišel? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne može da se poredi, oni su dva različita tipa muškarca. Razlika u godinama, razmišljanju, ne mogu da poredim, ali naravno da je Mišel, po stavovima koje zastupa - rekla je Mina.
Fran je hteo da se tuče zbog tebe sa Carem pre sedam dana - dodao je pevač.
Mišel je zreliji, stariji, gleda neke stvari drugačije od Frana, ne mogu da se porede - istakla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, kada ćeš ući u vezu sa Minom? - pitao je Mića Mišela.
Ja nikad ne planiram vezu. Mi nismo ozvaničili vezu, ja tako funkcionišem. Mini sam objasnio da dajem sebi prostora da osobu bolje upoznam, a i ona mene, kako bismo shvatili da li smo jdno za drugo. Ona je ovde više puta zapostavljena u vezi, ranjena, nema poverenja u muškarce - govorio je Mišel.
Ko je nju najviše povredio? - pitao je pevač.
To je Filip Car - pričao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je počela da urla na Frana, koji se smejao dok je Mišel odgovarao, a nekoliko puta je laktom dodirnuo Cara..

Ne komentarišem te, nemoj ni ti mene, došlo mi je da je pljunem juče - istakla je Mina.
Nemoj da je komentarišeš zbog Paule, nije u redu - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče si počeo da je peckaš, htela je da napravi haos. Ti radi šta hoćeš - zamerio je Mišel.
Da li se sećate kad je Mina pre dve nedelje rekla da ona može da komentariše, jer je došla do komentariše? - ustao je Fran i krenuo da imitira Minu.
Ti si sad toliko bezobrazan - govorila je Mina.
Ja ću da završim, najviše je Minu uvredio Filip Car, ni ona mu nije ostala dužna. Ja kapiram i nju, on ju je uvredio i povredio. Najbolje je da Car nema kontakt sa njom, on je to ispoštovao. To sma pričao i sa Franom, on nije fer, juče je podbadao - govorio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran samo ima sreće što Mina nije bila zaljubljena u njega - dobacio je Car.
Ja mislim da ima šablonski, da priča iste stvari svkaom partneru - govorio je Fran.
Fran, da li ti je proradio ego muški? - pitala je Sandra.
Ne, ja sam Mini govorio dve nedelje da vidim šta radi sa Filipom, znao sam da nije zaljubljena u mene, ja nisam glup dečko - istakao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti sada radiš to isto Pauli - govorio je Car.
Car se više brine sada za Paulu - prokomentarisao je Lepi Mića.
Šta ja radim Mini? - pitao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, ti bi da joj ga malo sa strane šukneš. Jako je pametan, poprimio je Mininu igru, sad radi Mininu igru na Mini. A videće se samo Minina reakcija - ustala je Ermina.
Ja ove godine ne pravim žrtve! - govorio je Fran.
Fran je folirant, spreman je na sve da preokrene igru u svoju korist - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, pošto si bezobrazan. Postoje stvari, setiću se datuma, bubice sam stavila pored glave, sve se snimilo i čulo, jer sam mu ja pričala da se ne čuje kada smo pokriveni. Tara je još tad bila u kući. Pozabaviću se tim, kazaću samo pola. Folirant je zato što se druži sa Ša iz koristi, govorio je kako zna dve situacije za koje može da napravi svađu ako Ša napravi svađu kao onaj put. Namerno se druži sa njim da bi imao korist jer će Ša da mu pravi pesme - pričala je Mina.
Ne, laže, Mina se vratila od spolja i rekla da je našla nekoga ko će da mi radi muziku, ja sam rekao da će Ša da mi pravi. Ona mrzi Ša i Taru, hoće na kvarno da me posvađa sa njim. Laže kao pas! - poručio je Fran.
Ti si ovde najveći folirant, ali sam bila i ja, folirala sam zbog drugih nekih stvari. Mama, znaš šta mislim. Fran, govorio si da se sa njim družiš iz koristi, samo o Đedoviću imaš lepo mišljenje. Rekao si da ćeš Ša da iskoristiš da će sve da ti napravi! Rekao si da znaš dve stvari o Tari i njemu! Bled si sada! Dve stvari o njemu, setiću se datuma. Pokrili smo se preko glave, pitao me je da li se čuje, a bubice su bile pored. Rekao je da može da zavadi Taru i Ša. Tu noć su Tara i Ša imali raspravu, Ša je rekao da će ako mu budu falile pare sa kartice da će da puca iz pištolja - govorila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo to za Taru i Ša sam rekao, to može svako ovo. Ovo sve laže kao pas, ne mogu da verujem koliko mrzi Ša i Taru! - poručio je Fran.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.