AKTUELNO

One im nisu ostale dužne.

Zadrugari na današnjoj anketi biraju osobu koja je spremna na sve zarad ličnog interesa. Glasanje se privodi kraju, a među poslednjima su ustale Jovana Tomić Matora i Maja Marinković.

Ja ću naravno staviti Sanju na prvo mesto. Naravno da je ona prva za sve - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek ću ti biti prva - pecnula ju je Sanja.
Nažalost. Sve, sve, ali da ode u ekonomsko dvorište da priča sa kokoškama... To je bio kadar, stavljam te u isti koš sa Necom. Dno dna. Sledeća osoba, ja sam u svakom rijalitiju bila sa Miljanom. Ono što ste videli u ovoj sezoni, Miljana je još gora napolju. Treća je Neca - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ove godine u nikad boljim odnosima sa zadrugarima, žao mi je da ih navedem. Prvo mesto je Aleksandra, ne mogu da zaboravim ono sa Janjušem. Ovo sa Filipom... Nemoguće da joj se od 15 muškaraca svidi njih 10 - ustala je Maja Marinković.
Ja sam Filipa volela na neki način, to nikad nisam negirala. Možda sam na neki način pokušala da prebolim nešto, ne znam ni sama šta sam uradila - odgovorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba jeste Miljana, glupo mi je jer je navodi ceo sto, ali tako je. Čovek sa njom ne zna na kakvoj je relaciji. To je to. Treće mesto, žao mi je. Neco, nikad te u životu za nešto nisam navela. Ti si meni kao neka bebica, imaš dobru dušu, ali zbog celog odnosa sa Borom - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.