AKTUELNO

Rešetanje pitanjima!

U toku je emisije "Pitanje gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Jovanu Ljubisavljević:"Zašto zameraš Stefanu ponašanje, a ti si naporna?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost ja nemam nikoga od prijetelja ovde koje mogu da potvrde da ja nisam drska i bezobrazna! Nisam bila naporna nikada, ni u prošloj ni u ovoj vezi - rekla je Jovana.
Videlo se kako si sinoć besno izašla da pušiš, da li misliš da te Kenan laže da nije imao ništa sa Tijanom Milentijević? - glasilo je pitanje.
Nije, ja nisam pila jer je bio Ramazan i otišla sam u kuću, ali sam mu rekla da ostrane i dolazio je par puta! I da je bilo nešto, bilo je pre mene a on mi kaže kako ništa nisu imali i ja mu verujem - rekla je Rialda.
Rekal si Stefanu kako stojiš i čekaš da te pipne, možeš li niže devojko? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu! - rekla je.
Ja sam sinoć htela da kažem na slične teme, i rekla sam da nju sve za Stefana remeti i nju ponese ljuboimora, ali mora da ima tu dozu nesigurnosti i ostavlja takav utisak ali nema potrebe! - rekla je Rialda.
Zar je toliko teško reći izvini, videlo se da ti je žao što si vređao Milicu i imaš kompleks jer znaš da ne zaslužuješ devojku kao što je ona? - glasilo je pitanje za Boru.
Ja se stalno vraćam na isto, jer meni smeta šta ona radi zubog drugih i meni je jako žao kada je izvređam, ali je jače od mene. Posle toga je nisam dirao, i msilim da nismo jedno zadrugo jer će napolju opet biti katastrofe! - rekao je Bora.
Meni je muka od ovoga, stalno ispada da ja njega iritiram ali kada nisam kriva, ja nisma! Svi me prave budalom, ali se on iznervira i ne može da se nosi sa pritiskom i nije navikao da bude u vezi i on to ne može! - rekla je Milica.
Bora je kao i janjuš, mrzi što je voli! Oni kada se posvađaju, oni stane iza stuba i pita me da li je gladna i to je normalno! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga