AKTUELNO

Dirnula ih gde ne treba!

I dalje se vodila polemika u emisiji "Pitanja novinara" o odnosu Sandre Rešić i Bore Santane. Darko Tanasijević podigao je Erminu Pašović.

Sandra je istrčala iz pušionice da pita Boru šta on ima protiv nje, navrzla se na njega, on na nju, krenulo je prepucavanje. Sandra je rekla da postoji dublji razlog. Za mene je jedino logično da je sujeta u pitanju ili ljubomora u ljubavnom smislu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta pričaš ti? - pitala je Sandra.
Sujeta, nema šta drugo. Ljudi zaboravljaju da smo svi mi takmičari. Njega je zabolelo titranje oko Vuka Moba, čim je to zamerao. Možda je on očekivao od Sandre da će njemu donositi piva. A možda se i zaljubio u nju, sve je moguće - dodala je Pašovićeva.
Nešto petljaju - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije logično da se toliko uzburkaju radi nečega... - dodala je Pašovićeva.
Sa moje strane ljubavnih emocija nema! Ko hoće da veruje, neka veruje, ko neće, ne zanima me - skočila je Sandra.
Ja pričam da on ima prema tebi. Sandra mi je rekla da to traje već danima. Zašto je podbada? Zašto ga remeti ako pere ona veš Vuku Mobu, da li ga to ugrožava? - pitala je Ermina.
Za mene nije normalno da devojka koja ima 100 pratilaca, gledao sam njene nastupe, da se tako ponaša po kući - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ja treba da se ponašam kao zvezda ovde i dignem nos? - pitala je Sandra.
Gledale su u Vuka Moba, njemu svaka čast, ali kao u Boga. Ja sam rekao ublaženo to, one me napadnu. Nemam ništa protiv Vuka, Ša... Ja sam isto skočio kada su svi stali iza Ša na "Muzičkom obračunu". Ja nemam ništa protiv njega, nego neki nisu imali nijednog. Vuka kad su videle, kao da je Majkl Džekson izašao iz groba - dodao je Bora.
Ovo je sujeta! - poručila je Ermina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.