AKTUELNO

Kolaps!

Naredno pitanje pročitano je za Miljanu Kulić:"Ti si uvek bila i jesi, neko ko uvek ustaje i protiv nepravde i ne libiš se da kažeš svoj stva, mene sada zanima kako to da su sada svi sinoć prećutali Stefanu ono čupanje tuša?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u nekom svom svetu, ali sve vidim i pratim znam da se dogodilo sve to, a ja se kupam u tom toaletu on je iz čista mira ušao i počupao tuš! On je rekao kako je došao ovde da se svima n*jebe majke, a ja sam mu rekla da je u prošloj sezoni bio u senci Vladimira i Janjuša, ali sada više nema tih momaka Janjuš je tu, ali više nije normalan i izgubljen je u svom svetu! - rekla je Miljana.
Ti si ostala istna, od prvog dana i nisi se promenila - rekao je Janjuš.
Ja sam rekla da je on došao da leči komplekse, jer je viša od nejga i jako je lepa i pametna a čim ona ustane on sedne, ali kada ustane popne se na prste! Kada se neko ophodi tako, i meni više znači tuš nego crevo, kada sma videla da tuša nema ja sam burno odreagovala, i pao mi je mrak na oči! Nakon svega, on je meni rekoa dok je šetao sam mnom, on je čuo kako ja imam pregled kod psihijatra, a onda je on rekao kako ja kada odem neću se vratiti i da ima informacije - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osmane, molim te pošalji mi štikle i periku da imam da menjam - rekao je Stefan.
Ti si ta koja maltretira sve, Sanji si pevala silovana devojka, moje šišanje si pominjala i svašta nešto, pa si i Matoru udarila - rekla je Tara.
On je meni rekao kako mi je tatica osušen, i ja sam imala napad panike i nervni slom. Samo, videću samo od utorka kada se oporavim, niko mi ne će stati na put samo ću da vas gazim, jer ološe treba gaziti - rekla je Miljana.
Miljana, Stefan je rekao kako te nema ni na mapi i da je on sada bitniji rijaliti igrač, kako to komentarišeš? - pitao je Darko.
Ja kada želim da budem u žiži, ja tako i radim ali nakon svega sve me je dotuklo, ja znam da je ovo moj posao ali ja imam prava da odmorim mesec dana nakon stresova koji su se nagomilali. Meni je sada najbitnije da su mi roditelji dobro, i ne želim da slušam ove monstruozne stvari i zato sam se povukla, ali pratim situaciju - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga