AKTUELNO

Naterao ih da se zamisle.

Bora Santana je dočekao i poslednje goste za današnju emisiju "Amnezija", Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, a glavna tema je bila takođe Vuk Mob, koji je imao komentare na njih dvoje za vreme nastupa.

Nije nam se javio sinoć, a bili smo ok dok je bio ovde. Bila je neka pesma, pa je ponovio - spasi se, gledao je u mene i deset puta ponovio. Ne znam u kom kontekstu je rekao. Ja nisam razumela, i on mi kaže - zbog tebe, jok zbog sebe. Sve se to izdešavalo, svi su čuli, ja sam pričala sa Đedovićem. Rekao mi je da mu kažem po završetku njegovog nastupa, pa sam ušla u raspravu sa Nenadom, on je burno reagovao - pričala je Tara.
Ma blago sam reagovao. Ko je on da zalazi u moju vezu, on mene ne zanima. Nema pravo da, ako dođe da uveseljava, on savetuje nekog nešto ma taj način. Ona ima pravo da radi šta hoće, a ja sam prema njoj i previše dobar. Naravno da sam reagovao, svako bi. Miko nema pravo da se na taj način meša u moj život - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki kolega koji je dolazio ovde da peva, obraćao se njoj sa poštovanjem. Nije ona da je neko muči, pa da moraju da je spašavaju - dodao je Ša.
Možda je to mišljenje nekog drugog, možda je rekao svoje mišljenje, ne znam. To nije uticalo na mene, on nije tako trebao da reaguje - rekla je Tara.
Ako nema lepo čovek mišljenje o meni, čak nisam ništa ružno rekao o njemu, ali ako se tako meša, to me je povredilo - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao si da su Ivana i Toimović zajedno? Misliš da je istina? - pitao je Bora.
Ko kako radi, tako i završi, samo ću to da kažem - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga