AKTUELNO

Niko ga ne zna bolje od nje.

Fran Pujas je nakon javnog raskida sa Minom Vrbaški u emisiji "Pretres nedelje", pokrenuo komentare od strane zadrugara i na odnos Paule Hublin prema njemu.

Pošto Paula kaže da Fran nije taj što se predstavlja , ja pitam da li je ona ta iz spoljnog sveta kojoj dečko brani da puši...? - pitao je Mića.
Ti nemaš pojma kakva sam ja bila vani sa njim. Ja kad se zaljubim, spremna sam na sve. Ja mogu da dopustim da me menja dve nedelje neko, ali više ne. Ja se u ovakvog Frana zaljubila nisam. Kukala sam jer je bio nezahvalan prema meni, a i sve vreme pričam da to nije onaj Fran, pa me pitate što nismo imali strast. Znam šta pričam - pričala je Paula.
Ja nemam ovde društvo kakvo imam van, ne mogu se tako i ponašati - rekao je Fran.
Fran nije ovakav u vezama, on se i treba ovako ponašati, ali ja kad pričam, ovako se ne ponaša van - nastavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu svoj karakter da promenim, ja znam kako treba s ljudima - rekao je Fran.
Ja sam rekla da će se Mina pokajati za Cara, isto tako i za Frana. Verujte mi, da bilo kakva ljubav ovde, to je samo požuda. Ovaj dečko je vezan za Paulu, kako god, tako je. Normalno je da imaš sujetu, dečko se zakleo da je voli, i posle je vidi sa Vladimirom - govorila je Matora.
Za neke stvari jeste u pravu, nekad kalkulišem, ai vi da ste pametni, birali bi ljude - rekao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga