AKTUELNO

Ovakve komentare nije očekivao.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Rialde Karahasanović i Kenan, i njihove poslednje svađe.

Čim ti predlažeš devojci da ide tamo gde ne želiš da ide. Ispada da je to što se ona izdrala zbog makarona, pomislio da je ona bila takva zbog Matore - rekao je Stefan.
Nije joj bilo dobro taj dan, i ja joj kažem idi - rekao je Kenan.
Danas je rekao, sedim ovde, i on priča sa Borom, kaže da mu je bio bolji uživo, ništa spektakularno, a rekao da je realno da je Paula pokupila sve nagrade. Evo da sam ja najgora, moj muškarac, ja trebam za njega biti najbolja. Onda nađeš drugu devojku - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nisi rekla da izgledam kao homoseksualac, i da ti se gadim? - pitao je Kenan.
Meni je to bila sprdnja, rekla sam da mi je do jaja, jer nije iskompleksiran. Ja za njega moram biti najbolja. Prvo je rekao da je zaljubljen, pa nije, pa se dopisivao, pa nije, pa... I onda posle svega u prevodu kaže da sam ku*ac - nastavila je Rialda.
Pa koliko sam ti puta rekao da sam ponosan na tvoj nastup? Izvukla si iz konteksta - rekao je Kenan.
Juče kaže, na moje pitanje za godišnjicu, kao godišnjica kakve veze - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratim to sve na nekoj distanci, ali detalj je važan kad je bio rođendan. On je mnogo puta bio neuljudan prema meni, i tad je napravio još jedan gest. Takvu mržnju nisam video, tada kad je bio rođendan. Pitam ga što nije na rođendanu, jer ne znam za te odnose. Pogledao me ovako i prošao, ništa mi nije rekao. Znam koju vrstu mržnje on ima, naučiću te ja pameti. Ovakva devojka ne zaslužuje ovakvog. A da izgleda kao homoseksualac, to vam ne trebaju naočare. Čovek je nestabilan i nesposoban da vodi ovakvu lavicu. Nikakav muškarac nije, i devojka se srdi - govorio je Kristijan.
Prvo ovde Rialdu napadaš, a sad je braniš - rekla je Ermina.
Ja pričam o njoj u vezi sa njim. A i ti ne voliš njih, pljuvala si ih kod mene i kod Vladimira - nastavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga