AKTUELNO

Šok!

Miljana Kulić je takođe ove večeri popričala sa voditeljem Milanom Miloševićem, koji ju je odmah upitao kako se oseća nakon što je dobila poziv sa majkom Marijom Kulić i upitao je da li joj je neko prišao da je uteši.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja mislim da su me dvoje, Bora iz kurtoazije, kroz šalu, od kako se sve to dogodilo, svi okreću leđa od mene, misle da sam ja neka žrtve, ja nikada nisam bila žrtva, niti mogu biti žrtva, jer Milica nema ni tatu, ni mamu, razumeš o čemu ti pričam? Đedović, sat i po vremena je išao za mnom. Mene niko neće diskvalifikovati, ja sam dala od svih zadrugara više, e sad gledaoci razumeju moju brigu i sikiraciju za roditelje, ja noćima ne spavam, non-stop razmišljam o njima. Prvi put su mi se pojavili strahovi kada mi je baka umrla. Ja nisam znala... Za tatu sam znala, da je imao na glasnim žicama, ali kada je mama otišla, zato se nije ni vratila, ustanovljeno je to, mama je mene lagala. Ni sa kim se nisam zamerila, a svi beže od mene, imali su strahopoštovanje prema meni, dolazili su kod moje mame po šećer, za sve, a sada kada sam ostala sama, idem od jednog do drugog i molim da pričaju sa mnom, jer imam noćne more, osećam se kao da sam sama na ovom svetu, nikad mi nije bilo gore. Anđelo nekad stane porazgovara sa mnom, onda ga Ermina i Đedović odvuku na drugu stranu i on se skloni i povuče i šta se dogodilo, dogodilo se da sam se povukal sama od sebe, ne znajući da su mi roditelji toliko bolesni. Željko je počeo neverovatno da mi nedostaje, a ja nisam mogla da se iskontrolišem i jedini ko je mogao da uđe u apartman je Kristijan. Ja sam se stresirala za situacije svakakve, ja sam osetljiva i emotivna i sve što drugi doživljavaju, ja proživljavam, ali niko ni Rialda, ni Milica, niko me nije pitao kako je mama, iako je bila učesnik rijalitija. Bila je slaba na Milicu i iz prethodne sezone, ni misica, ni Karić, niko! Ne znam šta se desilo, meni svakakva gluposti i teorije zavere prolaze kroz glavu - pričala je Miljana u suzama.
Kristijan me je mnogo razočarao, majka je bila u pravu kada mi je govorila da ne treba da se družim sa njim, on je počeo da izmišlja laži. Ja ne mogu da ti kažem koliko puta se on meni zakleo za neke budalaštine, za koje znam da nisu istina, nije ni prvi ni poslednji. Ja nisam znala da je on bio u rehabu sa Kristinom, ona je osetila ljubomoru i počela non-stop da me napada... On je rekao da ima pisanu poruku da mu ja tražim ono, to su laži. On je meni vezivao ćvorove kako da pobegnem iz rijalitija, meni je govroio da će mi majka živeti od tri do šest meseci, dok su ljudi kao na primer Car, on je meni rekao da čovek imao isti slučaj, pa je ozdravio - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga