AKTUELNO

Dala je svoju reč.

Nominacije su završene, a nakon glasanja zadrugara, Milan Janković Čorba je bio prvi nominovan, pa je voditelj Dragan Marinković Maca dao reč Maji Marinković.

Nominovana sam već peti put, to i govori u kakvom sam odnosu bila sa tim ljudima. Osvrnuću se na Čorbin i moj odnos. Imali smo odnos kakav smo imali. Nije ispao korektan u nekim stvarima, ali on mene nije nikad uvredio, osim u tom njegovom slengu. Smatram da je bio dosta pažljiv, ali se ogradio kada je krenuo pritisak ovih ljudi. Ne mogu da imam loše mišljenje o njemu. Drag mi je, nisam mu radila ništa iz inata - rekla je Maja, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da neke stvari Janjušu koje sam uradila, nisu bile lepe, ali od sinoć je gotovo, imam veoma dobar razlog. Naravno da postoji sumnja, jer nisam pokazala karakter, ali sad sam bila ozbiljna. Imam dobru dušu, ali imam i loše postupke. Ne prema drugima, nego prema sebi i Janjušu. Uvek me moja intuicija i osećaj dobro vodio, kad su muško-ženski odnosi u pitanju. Aleksandra je jako loš čovek, ne žalim što sam joj zalepila salatu u lice. Ja sam svesna šta sam radila. Hvala ovim ljudima koji su me zadržali. Neko nije bio iskren. Mene interesuje mišljenje Kristijana, Ane, Dragana, volim Natašu, Sandru, Brendon, Miljana, Jovana,... Da sam folirant, sebi se ne bioh u*rala u život - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga