AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Voditelj Milan MIlošević najavio je još jedan klip večeras, razgovor Sanje Stanković sa zadrugarkama, kojima je pričala kako ju je Filip Car ispitivao šta je pričala Pauli Hublin na Rajskom ostrvu o njima, kao i sa kim je Hublinova provodila vreme u "Dubiozi".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Paulom imao identičan odnos kad je bio Tomović ovde, samo nas nisu povezivali... Ja sam rekao da mi je bitnije da zadržim Paulu kao prijatelja, nego bilo koje druge. Pitao sam Sanju da li je provodila vreme sa Anđelom, jer njih dvoje uvek imaju neku energiju i ja bih to podržao... Aleks me je danas ispitivala za Paulu u hotelu, glupe stvari. Ja stvarno Paulu ne gledam kao žensko. Mići sam rekao da gledam na ljubavne odnose isto kao na prijateljske. Da, ne bih voleo da budem sa nekim do kraja, kao što ne bih voleo da ni Paula bude. Ali ne bi mi smetalo... Ali ako je ona u ljubavnom odnosu, ja nemam koga da me povuče kada ja imam slobodnog vremena - govorio je Car.
Šta pričaš i kada sam bila u vezi, savetovala sam te? Skretali smo ti Tomović i ja pažnju na neke stvari. Opet si kontradiktoran totalno, opet pričaš gluposti. I kada sam u vezi, ja sam ti prijatelj! Ja sam ti rekla da ne ulaziš u veze da ne bi vređao cure, ponižavaš, a ne jer ja hoću da budem sa tobom - pobesnela je Paula
On možda misli da si mu ljubomorisala - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da je Car ubeđen da je Paula zaljubljena u njega - rekla je Tara Simov.
Ja uvek kažem kada sam kriva. Kada sam kriva, kažem da jesam. Sada nisam kriva, ovo je nepravedno. Nisam zaljubljena u njega, nikad mu nisam terala inat, Vladimir Tomović mi nije bio igra. Mene se otac odrekao zbog Tomovića! - urlala je Paula.
Ovako si pričala i za Tomovića kada si bila sa Franom. Da nisi zaljubljena, da voliš Frana, branila si se... - dodao je Đedović.
Ne zanima me više, neka ne hoda za mnom, ne zanima me! - poručila je Hublinova Filipu.
Na osnovu čega se ti dereš? Eto, ja sam pogrešio, ja sam kriv - uzvratio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si izjavio da sam bila u inat tebi sa Franom, u inat tebi sa Tomovićem, tako je ispalo, tako si izgovorio. Ti mene kanališ! Sve moje pada u vodu - nastavila je da besni Paula.
Sve pada u vodu na konto jedne rečenice? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.