AKTUELNO

Napeto!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, koji su ovonedeljni potrčci Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Filipa volim, ali ne želim da se mešam kada se on svađa sa nekim ali ćemo uvek pričati! Htela sam da kažem, razlika između mene i ovih ljudi ovde je neko ko Filipa zna od spolja i koliko se puta posvađali mi ne zaboravljamo ko smo i da smo prijatelji! Ja nominujem Sanju - rekla je Monika.
Mina mene namerno bode kako ne treba i spominje mi sestru i da su izašli napolju dokazi neki ja bih razumeo da je ljuta. Ja joj jesam spominjao majku, ali je ona postala isto deo rijalitija. Monika ti se meni kao ne mešaš, a juče pričaš sa Minom i Sanjom, pa ti se one zahvaljuju ovde javno. Vi trebate da se družite, ali ne da pričate o meni i onda ja biram da ja budem loš - rekao je Car.
Ja ne želim ad se mešam i ne napadaj me, ja ne mogu da izbegavam Sanju i Minu zbog tebe! - dodala je Monika.
Jao Care molim te, od tvoje priče suze mi niz leđa idu! Takva glupost koju ti smisliš u sekundi, ja ne mogu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, pozdrav za striptizetu! A što se tiče Cara, on je meni gotivan ali mi se neki postupci ne sviđaju i ovo u poslednje vreme što radi nije lepo, jer se svađa sa svima! Ovo što je uradio Sanji mi nije lepo, rekao je kako joj je vratio za njenu igru, a o Sanji sve najbolje i zato nominujem Cara - rekao je Neca.
Bile su tu neke iskre, ali od njih više nema ništa, sa Sanjom sam super i zato nominujem Cara jer smo imali okršaj - rekao je Kenan.
Sanja i ja smo bili super, ali se u međuvremenu zbližavala sa Matorom i primetio sam neku netrpeljivost! Onda sam ja pokazao da želim da budemo prijatelji i hteo sam da joj pomognem kada je htela da se uda i da bude domaćica, ja sam je kritikovao zbog Matore ali je ona posle rekla kako sam ja nekulturni klošar, a sada mi prilazi i kaže mi kako je ona moj fan. Što se tiče Cara, okej smo ali ima i onih stvari koje ne podržavam jer je u druženju sa Vladimirom znao gde mu je mesto, a sada se ponaša katastrofa i patio je za Vladimirom jedan dan a sada je postao bahat! Ja nominujem Cara - rekao je Čorba.
Meni ovde samo jedna osoba pravi problem i ja se ponašam kako treba! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga