AKTUELNO

Sklanja se od ljudi!

Glumac Branislav Lečić, dan nakon optužbi nekadašnje koleginice Merime Isaković za pokušaj silovanja 1978., odlučio je navodno da se na neko vreme skloni od svih, ali su ga reporteri juče fotografisali dok se vraćao u svoj stan sa kesama iz supermarketa.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ona je rekla da je glumac, koji joj je bio prijatelj, pokušao da je siluje u stanu, da ju je lomio, da je osećala miris truleži i da je imao zastrašujući pogled bez duše, kao i da je prestao sa zlostavljanjem tek kada je ona povratila. Reporteri jednog medija juče su oko 12.25 sati zatekli glumca kako se vraća u stan u Beogradu. Lečić je u rukama imao kese pune hrane, slatkiša, ubrusa i drugih potrepština, a nosio je preko lica crnu masku i tamne naočare. Užurbano je ušao u zgradu.

Foto: Printscreen YouTube, Tanjug/Tara Radovanović, Facebook.com/Merima Isaković

Lečićev PR tim se prekjuče nakon novih optužbi oglasio saopštenjem, u kome je navedeno da se on više neće oglašavati, kao i da se oseća loše.

- Potpuno se zatvorio u sebe, u četvrtak uveče mu nije bilo dobro, a od tada se nikome nije javljao na telefon. Verovatno će vreme provoditi u stanu - rekao je izvor upoznat sa slučajem:

Foto: Printscreen YouTube/ Radio 021

- Kada je video u medijima priču Merime Isaković, njemu se slošilo, a verovatno je juče izašao iz stana i otišao u nabavku kako neko vreme ne bi morao da izlazi napolje. Inače, on i dalje prikuplja dokaze kojima će, kako je rekao svojim prijateljima, pokazati da su optužbe protiv njega neistinite - dodao je sagovornik.

Foto: Beta/Milan Obradović

Autor: M.M.

#Branislav Lečić