AKTUELNO

Prišli nikad bliže!

U toku je emsiija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari pogledali, ticao se dešavanja u izolaciji, ali i svađe Sanje Stanković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu treba još gore stvari da se rade. Ja mu ne bih da spava ni dan ni noć, ja bih ga polivala, uhodila, trudila se da mu isperem mozak! - dodala je Mina.
Ja sam dobio pismo, šta ja smem i ne smem. Razgovarao sam sa Markom i sa Mićom... Ja sam se izvinio i Mini i Sanji, ne znam čemu ovi napadi! Mina govorim ti poslednji put, dobro znaš da ti se mogu us*ati, ispovraćati na život! Ti želiš ovo uporno. Sad si dobra sa Sanjom, imaš kontakt... Sad si sa Milicom dobra - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ti mene pratiš? - pitala je Mina.
Ja bih za sebe bio amin, pokojan čovek, a ti samo ideš za mnom. Sve ćemo rešiti na sudu, a ovde ćeš pu*iti ku*ac budeš li nastavila - rekao je Car.
Možeš sam sebi da ga pu*iš - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto da budeš sa dečkom, tebi je lepše da se svađaš sa mnom, ljigo ljigava - komentarisao je Car.
Nisam ja ta koja je dotrčala do tebe, nego ti do mene - rekla je Mina.
Šta želiš? Znam da sam te povredio, ali ti sada praviš novo dete, dečko te ne vređa. Ja znam da sam zgrešio, ali Mina... Ja ću tebe da nateram da ideš na kapiju, nego ne želim da izgubiš honorar - smejao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pomislila da je Sanja ovo uradila da bi Car legao pored nje u krevet - smejala se Nadica, ali su Car i Mina nastavili sa dramom.
Diram gde mi se dira! - vikala je Mina sa osmehom.
Svakoga boli ku*ac za tebe! Pored svoje veze se svađaš sa mnom, komentarišeš u bradu, hvataš se za moje teme - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga