AKTUELNO

Kenan se smeškao sve vreme.

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, izazvalo je lavinu komentara za Crnim stolom. Pitanje je bilo upravo za jednog od najglasnijih učesnika Bele kućeKristijana Golubovića.

"Šta ti Kristijane imaš protiv Kenana, koji te ne vidi u Beloj kući?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako sam ja nevidljiv, ja sam medijski poznat. Ja vidim sve i u tome je stvar, ja sam svoje mišljenje dao Kenanu. Rekao sam za njega: "Sliko progovori". Da nije ušao u vezu sa njom, on bi posle mesec, dva ispao. Ne daje značaj Zadruzi... Dobar je čovek, ali je za Zadrugu mrtav kur*c. Ne je*e, ne diže se... Kao fejk veze što su ovde i njihova je, ali je najbolja ovde. Osim onoia pu*i ku*ac, ja nijednu reakciju nisam video. Rialda očekuje više od svog dečka, a to dokazuje ono što ja pričam. Ja protiv njega nemam ništa lično, ne kosimo se - dodao je Golubović.
Mi se ne družimo ovako, ovo će proći. Mi se poštujemo, a bitno mi je ovo što kaže kakav sam čovek, nebitno mi je to kakav sam ja kao zadrugar - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

U moru probisveta, ja ne smatram da sam ja Kenanov opstanak ovde. Druga stvar je što neko ne provodi vreme sa Kenanom, pa ne vidi. Narod koji je normalan, hoće da vidi nešto lepo i sofisticirano. Što se tiče onoga sa Kristijanom, on je rekao da bi voleo da mu je to rekao kada je ušao. On je samo trebao da kaže zašto je to rečeno, da se stvari iznesu na čistac. To je Kenanova metoda, i ja ne ulazim u to. On ne komentariše Kristijana, ne poteže tu temu, niti je bilo šta rekao. Krostijan se njemu izvinio, objasnio kako je to trebalo da zvuči. Znam da Kenan nije Kristijana negativno komentarisao - rekla je Karahasanovićeva.
Ja na primer Anđela baš gotivim, ali imam mišljenje da nije ovih turbulencija, ni on nije pružio ne znam šta! Ima ljudi koji više spavaju nego što su aktivni - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga