AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija ,,Pretres nedelje", a zadrugari su napravili pravi kolaps zbog prča. Ermina Pašović odlučila je da detaljno ispriča sve o vreloj akciji Sanje Stanković i FIlipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke sa kojima je on bio, ni prema jednoj nije bio fin - rekao je Milan.
On je meni rekao ,,Objasni Sanji molim te neke stvari", ja sam mu rekla da li je normalan, da nisam ja bila u vezi sa njom. Kriv je on, nema šta da se pravda, kriv je i to je to! Ne može to ispraviti, ali može ispasti bar koliko toliko fer i korektan prema curi - rekao je Filip.
Sreo si se sa Anđelom i gde si rekao da joj zajedno kupujete i delite nju? - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kupujemo ništa, ja to nisam progovorio sigurno, ja ne kupujem ništa sa FIlipom, niti delim sa njim nešto- tvrdio je Ranković.
Pričalo se po kući da nije bilo s*ksa nego nešto drugo, ja sam ga pitala da li je bilo ili je svirala frulu, onda je meni Car ispričao celokupnu situaciju, ja sam njega pitala da li je svestan da ako uđe u vezu sa njim, šta to nosi sa njom. On je meni govorio da je najbolji sam, ako mu Mina nije odgovarala i taj temperament, Sanja je drugačija, mirna, staložena.Ja sam ga pitala da li se može nositi sa njom, on je rekao da njega to loži i privlači, e onda se opustio sa njom u vezu, pa ide nastavak našeg razgovora. On je meni rekao tokom tog čina, Matora je počela da kašlje, gde se ona nasmejala. Tu joj je pao u očima. To je bila prva stvar, pa je počelo njegovo izbegavanje. Posle s*ksa je počeo posebno da se veže i da se plaši tog osećaja - ispričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga