AKTUELNO

Novi haos!

U toku je emisija "Izbor potrčka", a trenutno se raspravlja o izboru za najdrskiju osobu u "Zadruzi". Voditelj Milan Milošević je otkrio da su 2. i 3. mesto po glasovima publike osvojile Tara Simov i Jovana Ljubisavljević.

Ne stidim se što sam drska, bahata, bezobrazna i gruba. Nenad se kaje za svoj bezobrazluk, ja ne. Nadam se da ću biti još gora - istakla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tarina drskost je ona za koju imam živaca, ne znam odakle. Ponekad mi dođe da je opaučim, išamaram... Ona je takva, takva prema Marku, drži drski stav. Nikad neće da prizna da nije u pravu. Tara je za mene gora od Rialda. Rialda kada ustane, ima poentu, a Tara je drska bez razloga prema ljudima. Ne znam odakle je joj to - smatrala je Sandra Rešić.
Ne bih ja Taru stavio u prve tri, ne jer mi je devojka... Ja je poznajem, nije takva, ona je drugačija osoba kada je bolje upoznate, ali joj treba dati šansu - istakao je Ša.
Ja imam mnogo više vrlina, nego mana. Mane koje nosim, nosim s ponosom - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara priznaje da je drska, a on je pegla... Ona se ovde suzdržava, hoće da bude fina i kulturna, ali joj ne ide. Ona je ovde zvezda i misli da joj to stoji... Kaže da će da bude još gora... - pričala je Nadica Zeljković.
Da sam gora od ovoga, verovatno bih bolje prolazila u životu... Ja i napolju kažem da mi se može. Ja nisam k*rva, da se perem od k*rvarluka, ja sam drska, ne znam šta vam nije jasno? Da, drska sam, biću tek... Da, bahata sam, biću tek - odbrusila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara nije takva, vi je ne poznajete... To je njena maska. Baba - dobacivao je Ša Nadici.
Nadam se samo da se Ivana isplakala i ispljunula sve ovo - rekla je Nadica.
Nadam se da je Kija isplakala sve kada si stavila Taru pre Lune - dodao je reper.
Nadica se zaklela da će uradi sve da se Nenad i njegova supruga pomire. Nadica Kamel se zaklela da će nas rastaviti, da bi se on pomirio sa suprugom - otkrila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

On mora da se suoči, ona mora njega da pogleda u oči, on mora nju da pogleda. Jednom prilikom sam ga pitala da li je srećan, rekao je da nije srećan i da mu nije lepo. Šta ja drugo da mislim - rekla je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.