AKTUELNO

Ko je otvoren za nešto novo, treba stalno da pokušava da isprobava nove i divlje stvari u krevetu. Već jedan novi položaj može da se pobrine za uzbudljiv doživljaj i zbližavanje partnera.

Ovih pet varijanti verovatno još niste isprobali…

1. „Spork“

Naziv ovog seksualnog položaja je složenica engleskih reči „spoon“ (kašika) i „fork“ (viljuška). Žena leži na leđima. Muškarac leži pod pravim uglom prema njoj na svojoj desnoj ili levoj strani (odozgo gledano, partneri formiraju krst). Onda stavi jednu od njenih nogu na svoje rame. U tom položaju može pod neobičnim uglom da prodire u partnerku – što će izazvati nove podražaje i zabavu u krevetu.

2. „Damsko sedlo“

„Damsko sedlo“ je varijanta jahaćeg položaja. Žena u ovom položaju ne sedi licem okrenuta prema muškarcu, ali nije okrenuta ni licem od njega tako da on vidi njena leđa: kod damskog sedla žena sedne postrance na muškarca tako da on može da joj posmatra profil. Obe njene noge ili su okrenute u stranu u koju gleda ili onda ispruži jednu između njegovih.

3. „Wiener Auster“

Ovaj položaj zahteva malo pokretljivosti od žene. Ona leži na leđima i savija noge prema nazad koliko god može. U tom slučaju joj se stopala nalaze pored ili iza glave. Na taj način muškarac može veoma duboko da prodre i da se pobrine za intenzivan osećaj.

4. „Trapez“

Kod trapeza muškarac sedi na ivici kreveta. Žena sedne licem okrenuta prema njemu, na njega, i okruži ga s obe noge oko gornjeg dela tela. U zavisnosti od pokretljivosti, žena može da se nagne prema nazad i da utiče na to koliko duboko može da prodre muškarac. Tako ona ima kontrolu, a muškarac može da uživa u neobičnom pogledu na svoju partnerku.

5. „Leteća potpora“

U ovom seksualnom položaju muškarac leži na leđima. Žena legne potrbuške na njega, ali obrnuto, tako da su joj noge u smeru njegove glave. Na taj način muškarac može da prodre u nju pod neobičnim uglom, a ima i slobodan pogled na njenu zadnjicu. Važno: kod ovog položaja potrebno je malo više pažnje – zato jer se penis savija prema dole (ako gleda muškarac).

#Ljubav

#Seks