AKTUELNO

Nova svađa!

Trenutno je u Beloj kući napeto, zbog emisije "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Nenada Aleksića:"Kako ti reaguješ kada ti kažu da ti žena kući plače?"

Foto: TV Pink Printscreen

Je*ao bih ima mmu u p*čku, jer su to nisi udarci i to su ljudi koji trebaju da koemntarišu svaku temu! Drugo je da kažu jednom, ali oni to stalno govore! I ja nisma spreman na to, i kažem da su jako bezobrazni, i trebaju da komentarišu, ali konstantno a znaš da ag boli, nađi malo ljudskosti o sebi. svestan sam ja svega i nije mi lako, i teško mi je što sam ovde i tvrdim da ja Ivanu fizički nisam prevario, ali emotivno jesam i koliko god glupo zvučalo, ja ne želim da pričam ono što drugi žele da čuju - rekao je reper.
Ja sma pre mnogo toga znala da je njega ona ostavila, jer sam saznala i ne želim uopšte da koristim izraze ad sam srećna ili tužna, ali sam se od tog momenta opustila - rekla je Tara.
Ja sam zato i želeo da preskačem, i stojim iza toga da sam kriv! Ne zanima me da se pravdam i rekao sam joj da se ne kajem što sam sa njom, i da sam saznao da me je ostavila ja bih preskočio i ne boih se vratio. Ove buve meni skaču, ja sma rekao i boli me k*rac, ja sam sa Tarom i ne kajem se! - vikao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sma imala nekoga napolju i ad sam saznala što je i on, ja ne bih preskakla! Ja sam čvrsto stajala na iza toga de ne želim da budem druga i ljubavnica, a on je stajao iza toga da se neće razvesti i to nam je pravilo problem - rekla je Tara.
Iz kog razloga si hteo da napadneš Dj - a na žurki?
Pa zbog Tare! - rekao je Ša.
Desilo se to, da par žurki nije pušta pesme za mene, a drugima jeste, i slala sam Sanju da mi narućuje pesme. Mom tati je bio rođendan, i i ja sam želela pesmu, a on mi je rekao da ne može i ja sam se iznervirala. Nakon toga sam tražila Nenadovu pesmu, i on mi je reklao da naučim da se pomnašam i tada je on reagovao - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga