AKTUELNO

Sve su lepo objasnili!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Marka Đedovića po pitanju odnosa Aleksandre Nikolić, Marka Janjuševića i Maje Marinković: "Marko, ovde je sve zamršeno i zapetljano, molim te da mi raščivijaš ko koga tu voli i ko tera inat, i ko je pobednik a ko gubitnik?"

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da se vole, ali to nije ljubav. Ali da se vole, svakako se vole i što se Aleksandre tiče, ja sam i juče reko kako je on nju ogradio, ali je ušao u odnos sa njom! Maja nije iskrena, a ona je barem pokazla kajenje i on je siguran da ako uđe u neki odnos sa njom, nema kajanja posle - rekao je Marko.
On ne treba da ima diskusiju sa njom, jednostavno crna tačka! -rekao je Kristijan.
Ja ne znam da li je shvatila, ali mislim da će shvatiti, dok je ona sa Aleks u vezi da probije neke barijere! Maja njega voli kao Boga i tako mi je i rekla, a koja je to vrsta ljubavi, možemo da pričamo kako god, ali oni se vole i njemu je teško da se odupre osećanjima prema njoj - dodao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Aleks da podržavm njihovu vezu, a ona mi j rekla kako se plaši da ne poludi. Ona sada drži sve u sebi, i rekao sam joj da buide realna i da me ne pravi budaletinom. Maja pokazuje šta oseća, i ona treba da poštuje emociju koju ima, i rtreba da pokaže sve finoćom i dobrotom. Aleks je spremna na sve kako bi ostala sa Janjušem, a i Maju podržavam jer Aleks zna koliko ona njega voli i koja je to odgovornost. Maja se spremna sada sve da popravi na neki fini način, a on želi da bude sa Aleks i da mu život bude miran - rekao je Mića.
Ja ne znam šta je vama ovde, ko da nadrlja? Ja sam sa Aleks, i nemam šta da na*ebem i niko ne pita kako je meni,a meni nije lako uopšte - dodao je Janjuš.
Ti lažeš kako si mene za dva dana preboleo, hožeš da dođeš večeras da legnemo i prčamo! Zašto mi obvo pričaš sve ironično! - govorila je Maja.
Ti si mene napadala! Ja bih sada odlučio da ne budem ni sa kim, imam pravo da kažem da neću da budem u vezi ja sam proiznao koga volim i imam pravo da volim Aleks! Ja ne želim da budem sa Majom i kraj, završena priča i volim devojku i ne mogu da pređem preko nekih stvari - rekao je Janjuš.
Zašto si mi rekao da idem kod dečka, to mi je rekao, a ja ga kao ne interesujem! - rekla je Maja.
Jedva čekam izolaciju dva dana - vikao je Janjuš.
Doći ću - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga