AKTUELNO

Veljko Belivuk, Marko MIljković i ostali pripadnici tog klana ubijali su žrtve na najsurovije načine. U Veljinom i Maretovom telefonu pronađena su detaljna uputstva kako da seku ljudsko meso i kosti, pišu mediji.

Belivuk, Miljković i ostali pripadnici njihovog ozloglašenog klana su žrtve ubijali po ugledu na meksičke narko-kartele! Oni su ljude sekli na komade, topili ih u kiselini i bacali u Dunav, tako da niko nikada ne nađe nijedan trag zločina, utvrdila je istraga.

U “skaj” telefonima Belivuka, Miljkovića i ostalih pronađana su detaljna video-uputstva o tome kako se tranžira ljudsko meso, kako se seku kosti i uklanjaju svi tragovi ubijenog čoveka, piše Informer.

Foto: Tanjug, Pink.rs

Istraga je došla do čvrstih dokaza da su u štek vikendici u Ritopeku i na drugim tajnim lokacijama širom Srbije Belivuk i saučesnici zverski mučili, ubijali i kasapili ljude.

– Najveći deo tih snimaka i poruka iz telefona je toliko jeziv da ni slučajno nije za prikazivanje u javnost. Mogu vam samo reći da su svi inpektori koji su imali uvid u snimke i poruke bili šokirani i zgranuti, a neki su čak i povraćali od muke – ističe sagovornik Informera.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/Objektiv/Vlada Šporčić, Republika.rs/ST/Dragan Kadić

Inače, Belivuku i ostalim čanovima kriminalne organizacije je juče produžen pritvor za još najmanje 30 dana.

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja