AKTUELNO

Haos!

U toku je porodični sastanak, a zadrugari biraju tri najdrskije osobe među njima. Marko Janjušević janjuš odlučio je da sve iznenadi i svojom izjavom zabezekne sve zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koja ima tu karakteristiku je Tara, Nataša Radan i Maja Marinković, od sada ću je navoditi za sve. Ovo više nije ljubav, ljubav je bila kada sam ćutaos, a sada ću te navoditi! - rekao je Janjuš.
Ne znam da li me navodiš zato što smo se posvađali malopre, ne mogu tačno da shvatim zbog čega, idi odmori da ti bude bolje. Da li te je prošao stomačić? Ja ću se složiti, ja prva imam drskost u sebi, ali to je uglavnom za crnim stolom, pa kroz svoj odbrambeni mehanizam, mislim da me Matora najbolje tu opisala juče. Ali opet to nije iz zlobe, to je čisto zato što se branim za stolom, ali ovako mislim da nemam pojačanu osobinu. Tara ima sličnu osobinu. Koga još da navedem, Ermina, isto ne voli da prihvata kritiku i koga još da navedem, i Rialda ima istu tu osobinu - izjavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je i bezobrazna i drska, dok za Paulu i Rialdu ne mogu da kažem da su drske, ali to su tri osobe za mene - izjavila je Sanja.
Ja moram reći da sam i ja ponekad drska, za mene su drske Rialda, Tara i Jovana misica. Imaju tu neku nadobudnu stranu - izjavila je Ana Bulatović.
Složio bih se sa Anom, tu su misica, Rialda, Đedović, ali da nisu tako radili, ljudi ih ne bi poštovali i da gledaju kako da im se obraćaju, mislim na strahopoštovanje, a što se Jovane tiče, ona je dosta u nekim situacijama superiornija u odnosu na druge devojke i više budi u njima neku mržnju i netrpeljivost, pa je zato i napadaju - rekao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga