AKTUELNO

Da li se nešto promenilo?!

Otkako je Nenad Aleksić Ša zvanično ušao u vezu sa Tarom Simov, Ivana Aleksić, reperova još uvek zakonita supruga, rešila je da ne daje nikakve izjave, i da se ne oglašava za medije. Međutim, Pink.rs uspeo je da na kratko stupi u kontakt sa reperovom suprugom, a njen komentar na celokupnu situaciju, ostao je nepromenjen.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Ne, ne, nemam nikakav komentar, izvinite - rekla je Ivana i prekinula razgovor, očiegledno ne želeći da se u medijima povezuje sa još uvek zakonitim suprugom i njegovom devojkom.

Podsećamo, i u drugoj sezoni Zadruge, reper je imao navodnu aferu sa Draganom Mitar, međutim, nakon što je Ivana ušla na imanje, i susrela se sa suprugom u Rajskom vrtu, bilo kakva komunikacija sa Draganom, bila je prekinuta. Ivana to ove sezone nije uradila, te je rešila da zauvek stavi tačku na brak, koji je sa Ša negovala čitavih sedam godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je već pomenuto, reper sada ima novu vezu, sa čak 20 godina mlađom zadrugarkom, a njihov odnos odiše svakodnevnim turbulencijama, jer su, kako ljubavni par navodi, previše slični. Ostaje da saznamo kako će se ovaj odnos odvijati u nastavku, kao i to da li će reperova supruga imati nešto više da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga