AKTUELNO

Nisu sigurni u novu vezu.

Zadrugari su u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" imali priliku i da vide Janjuševe suze, koje je prolio, dok je ležao kraj Maje Marinković u sobi za izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ležao sam pored nje tad i shvatio sve, da nemam više taj osećaj, da mogu da je zagrlim i poljubim pravo. Sve mi se skupilo. Da sam je toliko voleo i da mi se sve vratilo. Ali posle svega, više ne može da se funkcioniše. Imam pravo da krenem u nešto novo - istakao je Janjuš.
Ja verujem da mu se Aleks svidela, ali verujem da će ona proći kao Čorba. Da će to u jednom trenutku pući. Drugom osobom se ne može zaboraviti neko. Klin se klinom ne izbija - rekao je Marko Đedović.
Ja ništa ne radim na silu, ako Aleks nema poverenje u mene, može da prekine. Ja tako mislim i tako se osećam sada - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je ušao u vezu sa Aleks pre ovoga sa Majom, imali bismo više poverenja u njega - smatrao je Lepi Mića.
Ja sam hteo još pre 15 dana da uđem, trebalo je tada - dodao je Janjuš.
Promenio je priču od juče. Ja sam prema Janjušu uvek bio iskren, on mi je rekao da neće ući u vezu u rijalitiju. Onda je pričao da mu je Aleks draga i da ne oseća to i onda odjednom ušao u vezu... Nikada nije smatrao Aleks devojkom za vezu, uvek ju je stavljao u zlatni kavez - nastavio je pevač.
Meni je žao Aleks, ja bih se ružno osećala - smatrala je Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne treba niko da žali, ja nisam za žaljenje! - poručila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.