AKTUELNO

Šokirana!

Voditelji emisije ,,Delegati" Marko Janjušević Janjuš i Filip Car nastavili su svoju emisiju sa temom ,,Prijateljstvo". Nakon što je Sandra Rešić završila prijateljstvo sa Natašom Radan, ona se pojavila kako bi prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

U svaki odnos koji sam ušla, ušla sam iskreno. Meni je rečeno da nju tište neke druge stvari i druga osoba koja je bliska sa njom, a i te kako nema mišljenje lepo o njoj. Samo je to navodni razlog zbog kog hoće da se odvoji od mene. Sinoć mi nije ništa spomenula. Mislim da ne treba da čeka radio emisiju, da priča svoju verziju priče, a da ne porazgovaraš sa tom osobom. Ja nijednog trenutka nisam rekla Sandri nešto smeta, ona nema nikakve veze sa mnom, ja sam rekla da ako je neko moja drugarica, da bi trebalo da zna koje stvari meni smetaju, meni nije problem što se druži sa njim. Ona ima pravo da se druži sa kim hoće, međutim, vidim da je to pogrešno shvaćeno i da je ispalo da ja nisam ispala iskrena kada sam to govorila. Ja ću nastaviti po svom, drugi neka nastave po svom, mene apsolutno... Ljudi, ja sam rekla da mene ne zanimaju neke stvari, nisam imala sumnju što se tiče nje i priče da on nju ne interesuje, da ako se neka čuda dese, da će ona da porazgovara sa mnom, da će se ona skloniti, ali dolazimo do toga da se sklanja, a da nije ništa pričala sa mnom. Kada god je pričala o tome, pričala je u najnormlanijem mogućem smislu, ona nije spoemnula ni mene, ni odnos sa Anđelom. Posle nekih tema, ja sam prvenstveno rekla da mi je pun krac svega i da me ne zanima nikakvo poveravanje, jer osobe sa kojima pričaš nešto, uzimaju protiv tebe, dodaju, oduzimaju, da bi to iskoristili iako nemaju ništa od toga - izjavila je Nataša.
Ko je osoba koja smeta Sandri? - upitao je Janjuš.
To očigledno nije htela da kaže, sigurna sam, ne da joj smeta, nego da taj odnos nju tišti, jer ta osoba ne predstavlja Sandru baš u najboljem svetlu drugim ljudima, tako da postoji osoba, meni je rečeno da je to razlog, ali tek sada saznajem da sam to ja, što nema veze oko Anđela - objasnila je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga