AKTUELNO

Evo ko je kome šta zabranio.

Prva gošća radija "Amnezije", koja je pričala o prokletstvu petog mesta u "Zadruzi", bila je Tara Simov, koja je osvojila ovo mesto u finalu "Zadruge 3".

Meni je lepo, ne znam što je ukleto - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da kažemo, nije ukleto, ali nosi neki veliki teret - prokomentarisao je Čorba.
Ti, Maja, Miljana... Nosite veliki teret, osudu ljudi... - dodao je Bora.
Moj tata nije za tu veliku razliku u godinama, naročito kada je muškarac stariji do devojke... Moj tata ima 45, Nenad 40. Ne mislim da je ukleto peto mesto, ja sam iz "Zadruge 3" izašla bez mrlje, kao borac za pravdu... Ove godine ušla u taj odnos, ne kajem se, ali "Zadruga 4" mi nije dobro donela... - rekla je Tara, a stigao je i Ša:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam 40, napuniću 41 sad. Ali sam mladolik, povukao sam na ćaleta. Sada znamo na čemu smo, nema ljubomornih scena, danas nam je top dan, juče isto - rekao je Ša.
Koga ste zabranili jedno drugom? - pitao je Bora.
Jedna osoba nije tu, druga je preko puta mene. Može da komunicira, ali ne sme da se grli. Sa Sanjom ne priča... - odgovorio je reper.
Ja njemu ne dozvoljavam da priča sa Anom Bulatović, ne sme sa njom da ima komunikaciju. I Teodora... I Milica Kemez - dodala je Tara.
Ne da mi ni sa kim - poručio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je zatim zamolio brata da mu organizuje rođendan, kako je ranije to trebalo da uradi njegova supruga. On je pozvao sve ljude na rođendan. Tara je pozdravila devojku koja njoj organizuje rođendan i isto pozvala sve zadrugare na rođendan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.