AKTUELNO

Ostala u šoku!

Nakon raspodele budžeta, zadrugari su dali svoje mišljenje o komentarima Anje Todorović, a prvi na redu, bio je Marko Đedović.

Ja ništa nisam uspeo da čujem, delom što su ljudi pričali, kapiram da ih nije interesovalo, a delom jer mi nije držalo pažnju. Bilo je nezanimljivo da je i tvoj dečko pričao sa nama. Ne postoji osoba koju nisi nahvalila, a ne verujem da nema osobe za koju misliš da nije loša. Shodno onome što studiraš, ti ako tako nastaviš, radićeš u ariljskim novinama i radićeš lepotu i zdravlje. Ako hoćeš da se baviš tim poslom, moraš da budeš malo oštirja, ne možeš svima peziti za tanjir hrane. Moraš da pokažeš stav, mišljenje. Ti pričaš jednolično, ravno... Kome ćeš' da vodiš emisiju? Moraš da budeš pi*a sa sto lica, ako ne želiš da se zameriš. Prošle godine je bila jedna ovakva podela budžeta, i niko nije poštovao vođu. Svi su sa nekim pričali, veliki budžeti su se svađali preko stola dok si delila svoje budžete, Cvele je pričao sa nama, Matora je pila vodu, tako da ni ljudima sa kojima si dobra nisi držala pažnju. Mislim da, ili si karakter, ili si... - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da moram da budem oštra na jeziku, ali do sada nisam imala potrebu da budem tako oštra - rekla je Anja.
Ne možeš da nemaš potrebu da daš svoje mišljenje, jer ako ti Veliki šef da zadatak, ti si dužna da daš svoje mišljenje. Trebala si da skontaš da postoje mali budžeti, jer si svakom rekla kao, da si imala veće, dala bih - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa za Sanju i Maju - pravdala se Anja.
Ja sam rekao da ne govori da se pravda i to, nego da kaže to to to i to - ubacio se Cvele.
Anja je rekla da će da bude voditelj, a evo šta je problem, Đedović ti je sve što sam ja pomislila rekao - ubacila se Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga