AKTUELNO

Kao i uvek, opširni!

Voditelj Darko Tanasijević je ove noći ugostio nekoliko zadrugara, a oni su, kao što je običaj svake nedelje, sa njim prečešljali sve teme koje su aktuelne u kući. Naime, burna nedelja za nama otvorila je mnoga pitanja, a šta će na to njemu reći njegov prvi gost, ostaje da saznamo. Njegovi naredni sagovornici jestu upravo jedni od najintrigantnijih zadrugara, a to su Sandra Rešić i Marko Đedović koji su se odmah dotakli Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Smirili su se, manje se svađaju, malopre sam bio kod njih. Prisniji im je odnos, ja znam ono što mi kažu, što vidim. Mnogo su stabilniji. Oni kući neće imati 40 ljudi, za koje ne znam odakle dovukoše. Oni imaju neke retoričke probleme, oni su malo šano dušo. Oni formiraju svoju misao, ali ne umeju da kažu na pravi način. Evo sada Ša kaže kako Tara ima ne znam kakve reakcije, a onda Ša kaže to je ta reč - rekao je Marko.
Oni generalno ne umeju da razgovaraju - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Tara promenila? - pitao je voditelj potom.
Pakao su i jedno i drugo. Svašta nešto se izdešavalo, što veze sa mozgom nema. Nerealno mi je da opstaju, kada čujem da se ovoliko svađaju. Možda neke stvari nemaju prava da zameraju, ali oni iste stvari zameraju, pa je egal - dodala je Rešićeva.
On je ljubomoran kao pas, Ša ima komplekse da ne može da čuje da njegova devojka komentariše nečiji polni ud. On se vadi na to, prihvatljivije je da kaže da je kompleks, ali i da prikrije ljubomoru koju ima u neograničenim količlinama - govorio je Đedović.
Strah je bio opravdan, zbog njenog razgovora sa Paulom. Jer je ispalo da je bio u pravu, ono što je mislio, desilo se do tančina. I kada je došla, on je rekao: "Eto!" - nastavljala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On zna ko sa kim posla ima, to su teme ovde. Tara tu ništa nije kriva. On je mučenik, kada je bila tema na igri istine, i kada je počela ona priča o polnom organu Vladimira Tomović, on je turpijao nokte, i samo je skočio. Karić i ja smo plakali od smeha. On žudi da bude u pravu. Kada je ona ušla na vrata, ono mora da se doživi i oseti. Nebitni su svi, ovaj rijaliti može da ide kući. To može da se uoči preko tv-a ali niko ne može da oseti ono što se desilo tog trenutka. Kad je ona uletela i rekla da nije mogla da izdrži, ja u životu tako nešto nisam video. Da smo imali šešire i marame, sve bi odletelo! Ovi su jedva čekali da se vrate, jer su znali da je kamera na njima. On je grejao rukama, ta faca, ovuda te nešto golica, nešto ti je čudno - rekao je Đedović.
To je ta energija, to je neverovatno, to ide kroz kuću kao jaka promaja - rekla je Sandra.
Oni su srećni, a za stolom se svađaju, pa ispada tako - rekao je Đedović.
Da li ste očekivali da će da pukne prijateljstvo Sanje i Ša? - glasilo je naredno pitanje.
Pa da, meni to nije izgledalo kao prisno. Ja sam pitala Ša kako nije odabrao Sanju kao devojku koju zna. Znala sam da će da pukne, jer Ša, koji je gradski tip, zna neke stvari, i znala sam da će Ša čim se bude prvi put posvađao sa Sanjom, reći će šta najdublje misli o njoj - dodala je Sandra.
Sanja je sva fejk, Matora, Car... Ona bi sa ponijem bila da ostane u rijalitiju - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga