AKTUELNO

Rasprava ne prestaje!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji, postavljeno je za Erminu Pašović:"Kakvim si to informacijama rasplakala Rialdu o Kenanu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ona zna te informacije mesec dana, a to je kada smo se Jovana i ja pogledale i on je potvrdio da ja to mogu da prenesem. Kada se sve desilo sa Teodorom, mi smo rekle da sve kažemo - rekla je Ermina.
Ona meni nije išla skroz u detalje, ali shodno situaciji koja se desila između Kenana i mene, ona mi je rekal za tu neku njegovu bivšu i ja sam htela da znam da bih sklopila kockice od početka sve! - rekla je Rialda.
Kenan i ja smo se čuli još pre, pričali mso o vezama ovde a on je rekao da nema šanse, i nakon toga je on ušao u vezu i ja sam ga pitala kakav je to pšreokret, i on mi je rekao da mu se ona ne sviđa i da nije zaljubljen - rekla je Ermina.
Nema logike da ostavim devojku koju volim, zbog Rialde koja mi se navodno ne sviđa! Ja to nisam rekao - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenane, nemoj da lažeš da ne bih išla u detalje, a rekao mi je kako je rekao da mu se sviđa, jer su devojke bile oko nje, pa nije hteo da se glupo oseća! Meni nije bila jasno kako mu se ne sviđa ona, a sada je ako zaljubljen! Ni meni nije jasno zašto je sa njom u vezi, ja se kunem da je tako i to je bilo u prvih dvadeset dana i ja nemam problem sa tin. Kada sam upoznala nju, ja sam se povukla i više nismo govorili o tome i vodili abrove - rekla je Ermina.
Ja sam pratila i bila je to zanimljiva tema, išla sam u dubiozu i napolju ne postiji klip gde se Kenan poverava Ermini, ja sam sve pratila do detalja - rekla je Mina.
Ja sam nakon te igre, Mina je meni rekla neke stvari, koje sam ja Kenanu rekla i on ih zna i neću sada to da iznosim i spuštam svoju vezu koja je takva kakva je, moja je! - rekla je Rialda.
Ja sam mu zamerila zašto njega zanima kako je ona i zašto nije ušla, a on je nastavio da se dopisuje sa njom i sve je otišlo u neki flert i pljuvanje mene i on sve dozvoli! - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga