AKTUELNO

Teško joj je.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su pred kraj emisije "Gledanje snimaka" otišli do pušionice, gde su nastavli da se raspravljaju oko toga da li bi trebalo da ode na Rajsko ostrvo sa zadrugarkama večeras.

Ja idem, biću sa Paulom i sa Sandrom, znaš da voliš da đuskam, hoću da slušam muziku i da jedem. Šta da radim - poručila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sediš sa svojim dečkom u rehabu i da sediš. Ja se trudim oko tebe. Nije trebalo da uđeš u vezu sa mnom ako ti je tako - rekao je Ša.
Ja ne verujem da mene neko može da voli. Pijem lekove zbog prošle ljubavi, nisam mogla da da sednem i pogledam u oči. Ja ne kažem da tebi ne verujem, nego nikom. Ti si meni rekao 15 dana pre nego što te je ostavila da se ne bi razveo od mene - krenula je Tara.
Tada, sve se promenilo - pravdao se reper.
Što ti ne bi uradio kao i prošli? - pitala je Simova i počela da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti normalna da se igram sa nekim? Ja u životu nisam nijednu devojku ostavio - besneo je Ša.
I Čorba se sprdao sa mnom, lagao da je zaljubljen da bi bio sa mnom... Svi se sprdaju sa mnom... Marko mi kaže da nemam drugarice, svi se sprdaju. Drugarice, prošli, ti! Svi do kraja života. Kako iko može da voli osobu kao što sam ja, nemoguće - pričala je Tara.
Sram te bilo, evo ti ove drugarice... Ja sa tobom u vezi da bih se sprdao? Ja mogu da biram šta hoću da radim ako nemam suprugu, širok spektar - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Polako, ima vremena do kraja - rekla je ona.
Da, šutnuću te 10 dana pred izlazak. Ako ne veruješ da te volim, ostavi me - poručio je Ša.
Tata me ne voli, a ne... - kukala je Simova.
Ovo je meni klasično da tražiš razlog da me ostaviš - poručio je reper.

Tara je nastavila da plače, a Ša nije znao kako da je ubedi da je voli i da će biti sigurna sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.