AKTUELNO

''Već sam tetka, ali biću baba-tetka.''

Popularna pevačica Ilda Šaulić, poslednjih nekoliko dana prima samo lepe vesti iz najbližeg okruženja.

Naime, u nedelju, Ildin sestrić, sin njene rođene sestre Sanele, fudbaler Luka Adžić, sa Instagram pratiocima podelio je lepe vesti da će za nekioliko meseci postati tata.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već tetka, ali ću biti baba-tetka. Vrlo sam iznenađenja, i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama. Izuzetno se radujem zbog njega i Aleksandre i Bože zdravlja da dobijemo jednu devojčicu - rekla je Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve divno, mi priželjkujemo neke stvari, ali mislim da to Bog odlučuje. Ja sam blagoslovena svojom devojčicom, ali ako bude još prilike vrlo rado bih volela da imam još dece - dodala je Šaulićeva.

A dok ne stigne pojačanje u porodici, otkrila je kako je najmlađi član Šaulića, odnosno njena petogodišnja ćerka Ema.

Odlično, opasna je, raste, tatina je, opasna je. Ide na balet, sad je već devojčica. Vrlo je aktivna, ja nisam bila takva kad sam bila mala, bila sam mirna i povučena, a ona ne preza od bilo čega. Ako bude imala želju za pevanjem, ja ću to sigurno podržati. Treba je osluškivati, pa ćemo videti u kom smeru to ide - istakla je Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom spekulacija da između nje i njenog bračnog partnera u poslednje vreme zbog koronavirisu vladaju nesuglasice, progovorila je i sama.

Nemamo mi nesuglasica, generalno se dosta lepo dopunjavamo. Prilagodim se ja njemu, on meni i to za sada lepo funkcioniše - zaključila je pevačica.

Autor: M.M.

#Ilda Šaulić