AKTUELNO

Ozbiljno ga potkačila!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, bilo je za Vladimira Tomovića.

"Zašto želiš po svaku cenu da sa poželjnijim devojkama imaš nešto? Da li je to kako bi dokazao da si najjači frajer, ili da bi ih posle pljuvao?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno o čemu se radi. Meni to nije u nameri, ja to ne radim. Ne znam da li sam ikada koga slagao? ja devojke nisma vređao kada sam bio u odnosima sa njima. Uvek sma pričao apsolutnu istinu, ja stojim iza svake reči - dodao je Vladimir.
Ponizio si Milicu Kemez? - pitao je voditelj.
One se same ponižavaju - govorio je Vladimir.
Milica je odmah otišla kod njega u tim - prokomentarisao je Mića.
Nije Mićo, ja sam je zvala - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako neko ima konkretno pitanje da postavi, neka kaže - dodao je Tomović.
Maja? - dodao je voditelj.
Ja sma samo rekao istinu. Ja sma u svađi sa Janjušem, u datom trenutku osetio d aga više vređa i boli da ja blatim Maju. To jeste ružno sa moje strane. Samo da mogu da vratim vreme, imao bih drugačiji odnos sa Milicom Kemez, ali to ne mogu, ja ću imati samo iskreno pokajanje, i osećam ga. Ona ni sa čim nije zaslužila ovakvo moje ponašanje - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ko su ovi ljudi, on se uvek poziva na to da on nikada nije r4ekao da je ku*va. On omalovažava devojke svojim mišljenjem. U njegovim godinama, on treba da bude džentlmen. Ustaješ kao sirovina, govoriš kako si nekom gurao ruke, pipao si*e, dupe. Ne moraš da je psujem, da bi ispao ono što mi znamo. Milica kaže da devojke ne treba da se ponižavaju, a ni ona ni maja ne treba da budu sa njima u grupi - konstatovala je Rialda.
Može da me naziva kako želi, cenim njeno mišljenje, ja njoj odajem priznanje za hrabrost i izugled, a da li sma sirovina, to je na tebi d aodlučiš. Verujem da nisam džentlmen, za tebe je džentlmen onaj koji ti govori da pu*iš ku*ac - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj dečko je najbolji! Uzeću i janjuša za primer, ali on nikada nije pričao tako o nijednoj devojci - nastavila je Rialda.
Da sam hteo ušao bi u vezu sa njom - pecnuo je Vladimir.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga